Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám szemébe nem tudok...

Anyukám szemébe nem tudok többé belenézni! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Anyukám másfél éve vált el a nevelő apámtól,azóta van egy barátja,a kapcsolatuk elején minden jól ment,én is imádom őt tényleg,de nagyon sokszor veszekedtek mostanában,karácsonykor,azt mondták hogy külön is költöznek,de végül kibékültek,szóval sokszor veszekedtek,de mindig ki békültek,mert hogy nagyon szeretik egymást.. Most nagyon-nagyon összevesztek,a pasi nagyon megalázta anyukámat! Tegnap is veszekedtek este,de nem hallgattam végig,mert elaludtam,aztán éjjel arra ébredek..hogy szexelnek.. Nagyon haragszom anyámra,mert nagyon megalázták meg minden.. Nem tudok ezek után a szemébe nézni! Ti mit tennétek a helyemben? (Légyszi normális válaszokat.)

2012. júl. 16. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Kérdező, én egyébként rühellem a "te korodban" mondatokat, de most kénytelen vagyok:)

Szóval arról van szó, hogy az ember agyának anatómiai-fiziológiai fejlődése úgy a huszas évei közepén fejeződik be, addig eltérő az agyterületek aránya. Ebből következik az az életkori sajátosság, hogy az ember a 5-15 évesen fekete-fehérben gondolkodik, van a "jó" meg a "rossz", a "helyes" meg a "helytelen", és elég sarkos ítéletei vannak. Aztán később már ritkán lát feketét meg fehéret, és gyakrabban a szürke árnyalatait, ritkán lát tisztán jót meg rosszat, inkább dolgok előnyeit és hátrányait. Szóval az egyértelmű sárkányból és hős lovagból lesz a sárkány, aki mellesleg védett állat, és a lovag, aki mellesleg természetet károsít:))))

Nem tudom, érthetően írtam-e le...:))

2012. júl. 16. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 - mi a problémád a dologgal?
2012. júl. 16. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
TE ezen akadtál ki? Én azon akadtam, volna ki, hogy felébresztettek :P
2012. júl. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!