Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az egyik...

Miért csinálja ezt az egyik legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Tényleg ő az,akivel bármit meg tudok beszélni,úgy érzem bármikor számíthatok rá,de ezt egyre kevésbé érzem,mert szinte sosincs ideje rám. De az a helyzet,hogy másokra meg igen. Ha megbeszélünk valamit,akkor lemondja,de közben látom,hogy más barátaival meg elvan. Nemértem ez mért van. Volt rengeteg vitánk ezzel kapcsolatban,aztmondta neki idő kell,amíg átgondolja, valóban tudnánk e úgy tekinteni egymásra,mint ahogyan régebben. De nekem csak ez a problémám,hogy érdekbarátnak érzem magam,és semmit nem tesz annak érdekében,hogy ezt ne így lássam.. Nagyon hasonlítunk egymásra,konkrétan szinte ugyanolyanok vagyunk,annyi,hogy én sértődékenyebb vagyok,meg neki más a stílusa. A sértődékenységemből volt a legtobb vitánk,de akkor is ugyanilyen indokból,iskolán kívűl nem tartottuk a kapcsolatot,csak az interneten. Mostis megbeszéltük,hogy találkozunk,erre lemondta,mondván,nincs ideje. Erre most is azt látom az interneten,hogy jól elvan a barátaival. Kérlek adjatok valami tanácsot,nekem tényleg sokat számít ez,ilyen dolgok miatt nagyon magam alatt tudok lenni.De elengedni meg nem szeretném,csak csupán annyit szeretnék elérni,hogy ha én felhívom,hogy találkozzunk,mert számíthatok rá,akkor ne az legyen,hogy lemondja más barát miatt. Vagy csak én nem számítok neki ennyit? :( Ha ő felhívna éjjel kettőkor,és mondaná,hogy találkozzunk,akkor képes lennék arra,hogy besétáljak hozzá 15 km-t,csakhogy ne legyen egyedül.

ő 18/f , én is 18/f

2012. júl. 16. 11:33
 1/3 anonim válasza:

Szerintem hanyagold egy kicsit, és keress más barátokat. Ha észreveszi hogy mással is foglalkozol, akkor észhez kaphat. Ha nem, hát nem. Fiatalok vagytok még. Nekem is sok barátom kezét kellett elengednem. Sokan a drogot választották, mások bűnözők lettek és sitten vannak bevarrva. Valaki meg gazdag lett és ő szar le engem.

Mindenesetre nézz a spanod körme alá mer drogosokra vall az ilyen hanyagolás.

21/f

2012. júl. 16. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,ő nem olyan.Vannak más barátaim is,és velük is foglalkozom..
2012. júl. 16. 13:54
 3/3 anonim válasza:
Szerintem hivd meg egy uditore es ha azt a talalkat is lemondja, akkor mond meg neki higgadtan es tok komolyan nem sertodekeny tonusban hogy hogyha majd lesz 1oraja rad akkor majd szoljon es ne keresd ha o nem keres, ugyis eszreveszi magat ha igazan szamitasz neki.
2012. júl. 18. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!