Hogy vegyem rá erre anyut?
Figyelt kérdés
A barátom és az ő legjobb barátai kitalálták,hogy menjünk le pár hét múlva a Balatonhoz,a barátomék nyaralójába.8-an mennénk,a barátom apukája és anyukája levinnének minket 2 kocsival.De nem tudom,hogy anyát hogy beszéljem rá a dologra...Nem szereti annyira a barátomat,mert szerinte csak egy elkényeztetett szépfiú,aki unalmában mindenkit hülyít.De ez annyira jellemző hozzáállás tőle,nem is ismeri,nem tudja,hogy miken mentünk keresztül és én bízok a páromban.
Mit tegyek,hogy belemenjen abba,hogy elmenjek a Balatonhoz velük?
L15
2012. júl. 15. 14:41
11/11 anonim válasza:
megértem mert én is ugyanígy voltam vele és elengedtek. de nem jártam jól, mert az egyik 15 éves lány terhesen jött haza :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!