Melyik nevet válasszam? Nikolett, Nóra, Kitti vagy Tímea
Leírom mindegyikről a véleményem, ha nem gond. :)
*Nikolett: engem így hívnak és megőrülök az állandó Nikolettázástól...így nem javaslom ezt.
*Nóra: szép, egyszerű név, Nóri, Norcsa és még sok más kedves, fiatalos becézése van, de simán Nóraként is helytálló.
*Kitti: nekem tetszik a hangzása, de egy kicsit komolytalan...nekem cica jut eszembe az angol kitty szó miatt.
Tímea: nagyon szép név, nem igazán tudok negatívat mondani róla. Szintén sok jó becézése van.
Összegezve Nóra vagy Tímea a nyerő szerintem. :)
23N
Mi ez a nyájhatás? Mindenki a Nórát szereti?
Nóra: szerintem elég cigányos, legalábbis itt az Alföldön, annak ellenére, hogy az "ikerneve", a Dóra az egyik kedvencem.
Nikolett: annyira nem rossz, de... nem tudom, szép név.
Kitti: nekem tetszik ez a név, annak ellenére, hogy ahogy írták, felnőtt korban kicsit komolytalannak hat (bár akkor ennyi erővel mindenki legyen Erzsébet meg Margit).
Tímea: sok Tímeát ismerek, és mind egy nagy k*rva, szóval ezt a nevet rühellem, de ez most személyeskedés volt tőlem.
Én a Kittire szavazok.
Nóra!Nagyon szép név,a kislányomat is így fogják hívni.A Nikolett és a Kitti nagyon nem tetszik,a Tímea nem rossz.
Üdv.egy 36 hetes kismama
Tímea vagyok és nem vagyok k-rva.......
Amúgy szerintem a Nóra.
Anyum is Nóra ÉS NEM CIGÁNY!!Őszintén egy cigányt sem hallottam még,hogy Nórának szólították volna...
Szerintem is a Tímea,vagy a Nóra a legszebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!