Te szoktál köszönni reggel a családtagoknak?
Akikkel egy házban élsz.
Ami után felkelsz.
És szerinted bunkó dolog ha valaki nem köszön minden reggel-este?
És nem mondja, hogy "jóóó reggelt, meg jóóó éjszakát"?
:D a mi családunk vicces:D
Megvannak sértődve,ha reggel-este nem adok nekik puszit.:D
Reggel:
Én: Heloszia anya
Anya: Puszi?!
Én: Jaboccs
*puszi-puszi*
Anya: :)
Ugyanez este:D
13L
Az ember este elköszön, mert pár óra hosszat nem fogja látni a családját.
Reggel meg azért köszön, mert egész éjjel nem látták egymást.
És még valami: a mamám mindig adott jóéjt puszit, arra az esetre, ha valamelyikünk meghal, akkor előtte el tudtunk búcsúzni. Morbid, de van benne logika.
Én nem tudnám azt megtenni, hogy reggel ránézek anyura, és azt sem mondom bú-bá.
Természetesen! a Párommal ketten élünk, de éjjel nem maradhat el a jóéjtpuszi és reggel a köszönés. Meg, ha valamelyikünk úgy indul el, hogy a másik még alszik akkor is KELL a köszönés, anélkül rosszul érezné magát az itthon maradt fél.
A kollégiumban a szobatársammal is köszöntünk minden reggel - este.
23N
igen mikor reggel kómásan kimászok konyhába és mondom ,reggelt, vagy mi a francot csörömpölsz már megint? :D
Nálam ez a két köszönés van
Igen, szoktam.
Felkelésnél csak egy Jóreggeltet, viszont mielőtt este aludni mennénk Jó éjszakát mondunk és amellé Puszi is társul.
Amikor a nővéremmel kicsik voltunk, Anyu nagyon sokszor mondta lefekvésnél, hogy azért jó elköszönni egymástól minden éjszaka, mert nem tudhatjuk, másnap felébredünk-e még. Valamint ilyenkor mindig hozzátette:
"Élj mindig úgy, mintha ez a napod volna az utolsó."
El nem tudnám képzelni az életemet enélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!