Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Mit tegyek?...

Ti mit tennétek? Mit tegyek? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Sógorom elment egy másik városba dolgozni (több 100 km-re innen), amire anyósom beszélte rá, hogy menjen. A sógornőm pedig otthon maradt a gyerekeikkel. Tegnap megtudtuk (párom és én), hogy sógorom félrelépett, ráadásul nem is egyszer. Én szívem szerint elmondanám, mert sógornőm nem ezt érdemli, joga van tudni az igazságot. De benne van a pakliban, ha én mondom el, akkor én leszek a rossz. Viszont anyósom fél, hogyha a történtek a sógornőm tudomására jutnak, akkor nem láthatja majd az unokáit. Sógoromnak pedig eszébe sincs elmondani, folytatná a viszonyát és emellett gondolom nem hagyná el sógornőmet. Fogalmam sincs mit csináljak, csak normális válaszokat várok! Köszönöm a segítséget!

2012. júl. 14. 06:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám.
2012. júl. 14. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én elmondanám. Egyrészt mert ezek szerint már mondhatni mindenki tudja, másrészt mert én is tudni akarnám a helyében. És ha előbb utóbb kiderülne, ugyanannyira haragudnék azokra akik tudták, de nem mondták el, mint a pasira aki átvert.
2012. júl. 18. 20:51
 13/16 szerintem8 válasza:
én elmondanám és nem érdekelne hogy mindenki rám haragszik, de a sógornőm biztos nem hagynám hogy nemi beteg legyen amit majd a kedves sógorodtól fog kapni és ha minden rosszul sül el a kedves anyósod neveli majd fel a gyerkőcöket, úgyhogy mond el az ő érdekében, de te tisztábban látod a helyzetet mert ott élsz neked kell tudnod hogy vajon ki hogy fog reagálni , énis elmondtam anyámnak hogy apám megcsalja és azóta is utál úgyhogy jól gondold meg először bizonyíték kell az a legfontosabb mert ez lehet valaki gonosz terve is a sógornőd ellen :) remélem hogy az utóbbi, inkább......
2012. júl. 18. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Hülyes€g volt, aki azt írta, hogy te teszed tönkre a házasságot, ha elmondod. A sógorod már eleve tönkre tette, csak idő kérdése, míg kiderül. Mondd el és ne érdekeljen, hogy mit mond az anyósod. Tarts ki a sógornőd mellett és segítsd át a legrosszabbakon, mikor elmondod neki. Tudnia kell, mert gondolom a párja nem szándékozik elmondani neki, ha már nem is egyszer megtette a roh@dék.
2012. aug. 26. 18:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Annyit azért hozzáfűznék a dologhoz, hogy nem házasok, csak élettársak. Viszont szerintem sem korrekt ez az egész. Ráadásul azért ment ki a sógorom, hogy anyagilag összeszedje magát, spóroljon és ki tudja vinni a családját is. De most már nagyon úgy tűnik a dolog, hogy ki sem akarja vinni a családot, hiszen neki jó ez így. Nincsenek gyerekek, kirándulnak, moziba járnak a mostani nővel.

2012. aug. 26. 18:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Kiderült, úgyhogy nem kellett elmondani.
2012. szept. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!