Mit csinálnátok?
2és fél éve vagyok a férjemmel van egy kisfiunk másfél éves..elég hamar jött a bébi..de az izgalmas "résznek" túl hamar vége lett a kapcsolatunkban,de nem is erről akarok kérdezni..szeretem-szeret hűségesek vagyunk és leszünk egymáshoz.ez nem kérdés részemről tuti de részéről is igy gondolom..
Pont mielőtt megismerkedtem vele volt egy kalandom..Kaland szinten maradt de olyan igazi szerelem volt..tudjátok az a fellángolós..persze nem tudom mi lett volna ha összejövünk de nem is érdekel mert boldog vagyok a férjemmel..
Na mindegy mennék a bébimmel (férjem nélkül)nyaralni de megtudtam hogy a srác is oda megy pont abba az időpontba(külföldre-még Én meséltem neki hogy varázslatos hely) valahogy félek vele találkozni..nem tudom elmondani hogy érezzétek..nem szeretnék tőle semmit csak a mai napig ha meghallom a nevét elakad a hangom..és mindig ugy néz rám hogy Nekem már attól lelkifurdalásom van a férjem előtt..az az igazi vetkőztetős nézés..:)
Szerintetek ha "együtt töltenénk" néhány napot vanrá esély hogy kiszeressek a férjemből?az együtt alatt azt értem hogy tuti direkt csinálta mert abba a hotelbe foglalt szállást amelyikbe én szoktam menni..elkerülhetetlen lenne..
Nem tudom attól félek elcsábit..vagy ilyesmi..a nők meg olyan hülyék..nyár meleg tengerpart:)
A férjem is igy ismertem meg :) csak tudjátok egy kapcsolatba kisbabával kicsit ellaposodik minden..és félek nehogy az izgalmas "ujdonság" elvegye az eszem-szivem..
Ez gáz hogy ilyenen agyalok? Ez azt jelenti hogy nem szeretem a férjem?Szerintetek is mondjam le a nyaralást?
Hát, kérdező, pedig nagyon úgy tűnik, hogy erősen viszket ott neked. :)
Bennem kapásból felvetődik néhány kérdés, pl. miért nem megy veled a férjed, ill. ha nem mehet, miért mész el te a férjed nélkül egy külföldi, tengerparti nyaralásra. Lehet, hogy maradi vagyok, de egy házasság szerintem nem erről szól.
Egyébként a kérdésre válaszolva: ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Ha nagyon viszket, előbb-utóbb úgyis megvakartatod valakivel. Hosszú jövőt nem jósolok a házasságodnak.
Ugyan már,ilyen kis buta libán akinek f*sz hiánya van miért húznám fel magam? :) Biztos olyan dagadt rusnya nő vagy hogy a férjed még bottal se nyúlna hozzád,ezért reménykedsz abban hogy az a csávó majd felhúz magára(persze csak bedrogozott állapotban)
Egyébként az a rövid 1 soros válasz bizonyítja azt hogy az igazat mondtam és nem tudtál rá mit írni :) Ennyi vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!