Valaki ismert már fel itt ismerőst esetleg családtagot a gyakorikérdéseken? Hogy jöttél rá? :-]
Kettes! Ez nekem teljesen hihetetlen. :D
Többek között ezért sem kérdezek itt semmit, mert akkor
fel lehetne ismerni. (ráadásul kérdéseim sincsenek, mindig mindent tudok! :D)
Régi legjobb barátnőmet :) Szeret gyakorizni, és annyira tipikus szavai vannak, amit millió közül ki tudtam szúrni. Megkérdeztem tőle hogy ő válaszolt-e, és elmondta.
Szépség és divat kategóriában volt ez a kérdés, hogy a plázamacskák életmódjáról tudna-e valaki írni-
En egy baratnomet. Vagyis olyan kozeli ismerosfelet. Onnan tudtam, hogy O kerdezget, mert elotte mindig felhivott engem, kerdezett tolem, valaszoltam, majd kiirt itt is kerdest.
Engem kicsit idegesitett, ez terhesseg tema volt, en ket gyerek utan olyan korulmenyek kozott, hogy a fel csaladom nogyogyasz, vagy szuleszno (es szakkonyvek hadat olvastam el csak mert erdekelt) elegge kepben voltam/vagyok a dolgokkal.
A legdurvabb kerdeseire is igen korrekt valaszt adtam neki telefonon mindig, vagy pontosan mondtam, hogy hova forduljon a problemajaval.
Ennek ellenere mindig megkerdezte itt is, persze vagy nem kapott valaszt, vagy csak bizonytalant.
Egy ido utan nem ertettem, hogy miert kerdez tolem, ha utana ugysem hiszi el, vagy nem fogadja meg a tanacsom.
Kb a tizedik ilyen alkalomnal valaszoltam az egyik kerdesere: leirtam azt, amit elmondtam neki elozo nap telefonon. De szorol szora. Es a vegen normalisan elkoszontem tole a valaszban, nem titkoltam, hogy en vagyok. Azutan mar nem hivott fel, de kerdesevel sem talalkoztam itt.
Egyebkent egyszer engem is ismerek fel, de nem tudom, hogy ki. Valaszom alapjan.
Mondjuk nem erdekel.
Ez nem ciki, en nem szoktam kamuzni, nem ferditek, nem vagyok sem bunkobb, sem kedvesebb itt, mint az eletben.
Azt hiszem igen, de nem biztos :)
Utolsó, szerintem nem azért tette fel a kérdéseket itt is, mert nem hitt neked. Sokszor az emberek megkérdezik csak azért, hogy másoktól is hallják ugyanazt és még biztosabbak legyenek a dologban. Főleg, ha teherbeesés a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!