Anyám folyton meztelenül mászkál itthon, hogyan mondjam el neki, hogy zavar? 14/F
Mindig is ezt csinálta, de régen valahogy nem zavart. Miután hazajön, levetkőzik, letusol (nyitott ajtónál) és nem vesz magára semmit, elkezd főzni, takarítani, tévézni stb...
Nem tudom, hogyan kéne megkérni, hogy legalább egy alsót vegyen fel, mert mindig is így éltünk és eddig nem mondtam, hogy zavar, de igazából már tényleg kezd irritálni, egy barátomat sem hívhatom fel, mert félek, hogy anyám éppen meztelen. :/
Hogyan lehet ezt megbeszélni anélkül, hogy megsértődne?
(Csak ketten lakunk, nincs tesóm, se apám. Ja és lehet gáz, hogy ezt is kiírom, de muszáj: nem vagyunk cigányok és nem falun vagy tanyán lakunk hanem panellakásba, szóval extra ciki, mer szerintem a szomszédok is beláthatnak néha, de nemtom)
Mondd meg neki egyenesen, hogy zavar és hagyja abba. Te nem a szeretője vagy, hanem a gyermeke.
Azt is meg kell neki mondani, hogy igen jó lesz, ha nem kacérkodik veled és igen hamar változtat a viselkedésén, mert amit csinál az nem pusztán "házi szokás", hanem jóval keményebb dolog: érzelmi és szexuális bántalmazás is. Abúzus. A te fejlődő nemiséged elleni hatalmas támadás, és mint ilyen büntetendő - jobb, ha tudja.
Egész sokat lehet érte kapni mostanában. Hűvösben.
15-ös vagyok: és nem kell foglalkozni semmiféle szöveggel, amit mond. Sem az "érzékenységével", sem pedig azzal, hogy megsértődik-e. Bántalmazó embert nem szabad pátyolgatni!
Itt te vagy az, aki sérül, nem is kicsit! Állj a sarkadra, és ha nem hajlandó változtatni, tégy panaszt ellene. Nem fogják először lecsukni, de nagyon keményen megmossák a fejét, és odafigyelnek rád. Ugye tudod, hogy létezik olyan is, hogy a nő által elkövetett nemi erőszak, amelyben a férfi az áldozat? Durván hangzik, és ritka, de van. És így szokott kezdődni: "csábítgatással".
És olyan is van, hogy anyuka azért csinálja ezt, hogy veled megdu.gassa magát, aztán szépen lecsukasson (patológiás férfigyűlölet van az ilyen tett mögött).
Komolyan mondom, hogy ne batagellizáld el az egészet, és kérj időben segítséget! Iskolapszichológus, gyámúgy, rendőrség, ifj. védekem, bárki. (Nem beszélve arról, hogyan lesz neked nomrális párkapcsolatod...)
huh, hát köszi a válaszokat, én nem gondolnám hogy nálunk ilyen súlyos lenne a helyzet
anyám csak egyszerűen naturalista, jár is el ismerőseivel ilyen strandokra, 7 - 8 éves koromig engem is vitt nyaranta, de aztán már nem volt kedvem elkísérni
de tényleg szó sincs róla hogy kelletné magát előttem, semmi ilyen beteges dolog nincs itthon!
Egyesek túl sok Fókuszt néznek...-.-
Ha azt írod nudista, akkor könnyű dolgot lesz, én szüleim is nudisták, főleg apám szeret ilyen helyekre járkálni, kisebb koromban engem is mindig vittek magukkal. Aztán olyan 13, 14 éves lehettem én is, amikor mondtam itthon, hogy nekem ez az egész nudista dolog nem tetszik, és tök gáz. Azóta itthon semmi ilyesmi nincs, ha pedig nudizni akarnak, akkor elmennek olyan fürdőbe, vagy nyaralásra, ahol ezt megtehetik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!