Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám folyton meztelenül...

Anyám folyton meztelenül mászkál itthon, hogyan mondjam el neki, hogy zavar? 14/F

Figyelt kérdés

Mindig is ezt csinálta, de régen valahogy nem zavart. Miután hazajön, levetkőzik, letusol (nyitott ajtónál) és nem vesz magára semmit, elkezd főzni, takarítani, tévézni stb...

Nem tudom, hogyan kéne megkérni, hogy legalább egy alsót vegyen fel, mert mindig is így éltünk és eddig nem mondtam, hogy zavar, de igazából már tényleg kezd irritálni, egy barátomat sem hívhatom fel, mert félek, hogy anyám éppen meztelen. :/

Hogyan lehet ezt megbeszélni anélkül, hogy megsértődne?

(Csak ketten lakunk, nincs tesóm, se apám. Ja és lehet gáz, hogy ezt is kiírom, de muszáj: nem vagyunk cigányok és nem falun vagy tanyán lakunk hanem panellakásba, szóval extra ciki, mer szerintem a szomszédok is beláthatnak néha, de nemtom)

2012. júl. 12. 22:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan mondd meg Anyukádnak, hogy zavar Téged ha meztelenül látod. Ha Te sem vagy meztelen, akkor ő is vegyen fel legalább egy bugyit meg pólót.
2012. júl. 13. 07:40
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Ezt én sosem értettem, hogy lehet, hogy ennyi szemérem nincs benne? Jó, hogy munkába ruhában jár....
2012. júl. 13. 10:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én édesanyám ugyanezt csinálta folyton, 16 éves koromban kezdte. Közöltem vele, hogy nem tetszik, erre leüvöltötte a fejemet, meg utána azt mondta, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet innen költözni :-/ Azóta mintha visszavett volna magából, de még mindig sokszor megy a meztelenkedés, pedig már 24 vagyok...
2012. júl. 13. 10:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én Anyum nem meztelenkedett mikor itthon volt, de állandóan evvel az én kenyeremet eszed szöveggel jött... Más dologgal kapcsolatban hozzá hívtam vendéget. Illetve nem konkrétan hívtam, hanem furfangosan be kellet invitálni. Így a saját ismerőse előtt égett pl a büdös arcpakolásával vagy a számtógépfüggőségével, vagy a rendetlenségével, izzadságszagával. Ő baja ez van. Utána nyomta a szöveget én meg mondtam semmi közöm hozzá, én nem szólhatok ebbe bele kit fogadsz és milyen állapotban vagy itthon stb... Hozzád jöttek nem hozzám. Persze hozzá kell tenni ezeket csak akkor vetettem be amikor a szép szó nem használt. Kénytelen volt belátni, hogyha tovább magyaráz csak saját magának mond ellent és meghazudtolja önmagát.
2012. júl. 13. 12:09
 15/28 anonim ***** válasza:
51%

Mondd meg neki egyenesen, hogy zavar és hagyja abba. Te nem a szeretője vagy, hanem a gyermeke.

Azt is meg kell neki mondani, hogy igen jó lesz, ha nem kacérkodik veled és igen hamar változtat a viselkedésén, mert amit csinál az nem pusztán "házi szokás", hanem jóval keményebb dolog: érzelmi és szexuális bántalmazás is. Abúzus. A te fejlődő nemiséged elleni hatalmas támadás, és mint ilyen büntetendő - jobb, ha tudja.

Egész sokat lehet érte kapni mostanában. Hűvösben.

2012. júl. 13. 15:31
 16/28 anonim ***** válasza:
21%

15-ös vagyok: és nem kell foglalkozni semmiféle szöveggel, amit mond. Sem az "érzékenységével", sem pedig azzal, hogy megsértődik-e. Bántalmazó embert nem szabad pátyolgatni!

Itt te vagy az, aki sérül, nem is kicsit! Állj a sarkadra, és ha nem hajlandó változtatni, tégy panaszt ellene. Nem fogják először lecsukni, de nagyon keményen megmossák a fejét, és odafigyelnek rád. Ugye tudod, hogy létezik olyan is, hogy a nő által elkövetett nemi erőszak, amelyben a férfi az áldozat? Durván hangzik, és ritka, de van. És így szokott kezdődni: "csábítgatással".

És olyan is van, hogy anyuka azért csinálja ezt, hogy veled megdu.gassa magát, aztán szépen lecsukasson (patológiás férfigyűlölet van az ilyen tett mögött).

Komolyan mondom, hogy ne batagellizáld el az egészet, és kérj időben segítséget! Iskolapszichológus, gyámúgy, rendőrség, ifj. védekem, bárki. (Nem beszélve arról, hogyan lesz neked nomrális párkapcsolatod...)

2012. júl. 13. 15:39
 17/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem van olyan ismerősöm aki rá is izgúlt az anyjára mert így viselkedett. A mama mikor hazament rögtön levetkőzött és mesztelenkedett kellette magát . Ők is ketten laktak a fiuval és mindig sexy átlátszó pongyolában és hálóingben volt othon . A fiú karácsonyra is hasonló cuccot vett neki ajándékba mert szerette így látni . Én mikor átmentem hozzájuk még 14 éves lehettem ekkor mindig írigykedtem ,hogy neki milyen szép anyja van . És volt hogy közös hoki lett belőle. Persze mind a ketten rá gondoltunk:) Tudom kicsit perverz de gyerekek voltunk. Azt nem tudom mi lett velük. lehet meg is dugta azóta .
2012. júl. 13. 17:22
 18/28 A kérdező kommentje:

huh, hát köszi a válaszokat, én nem gondolnám hogy nálunk ilyen súlyos lenne a helyzet

anyám csak egyszerűen naturalista, jár is el ismerőseivel ilyen strandokra, 7 - 8 éves koromig engem is vitt nyaranta, de aztán már nem volt kedvem elkísérni

de tényleg szó sincs róla hogy kelletné magát előttem, semmi ilyen beteges dolog nincs itthon!

2012. júl. 13. 18:31
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A családon belüli meztelenség addig normális, amíg senkit nem zavar! Viszont Te írtad, hogy zavar Téged, és ezért nyugodtan megmondhatod Anyukádnak, hogy ne mászkáljon előtted meztelenül.
2012. júl. 14. 06:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyesek túl sok Fókuszt néznek...-.-

Ha azt írod nudista, akkor könnyű dolgot lesz, én szüleim is nudisták, főleg apám szeret ilyen helyekre járkálni, kisebb koromban engem is mindig vittek magukkal. Aztán olyan 13, 14 éves lehettem én is, amikor mondtam itthon, hogy nekem ez az egész nudista dolog nem tetszik, és tök gáz. Azóta itthon semmi ilyesmi nincs, ha pedig nudizni akarnak, akkor elmennek olyan fürdőbe, vagy nyaralásra, ahol ezt megtehetik. Ennyi.

2012. júl. 15. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!