23 évesen 4-5 éves kapcsolat. Hogyan?
Én 22 éves vagyok, a párom 23.
Szeptemberben leszünk 5 éve együtt. Gimi harmadikban jöttünk össze, két évet együtt jártunk gimibe, aztán egyetemre más-más városba mentünk (egyikünk szakja nem volt a másik városban). Szóval volt három év intenzív távkapcsolatunk is. Azt mondtuk, ha azt kibírjuk, akkor már mindent. Kibírtuk, most végeztem, pár hét múlva költözünk össze, tervben van az eljegyzés...
Sokan jönnek olyan dolgokkal, hogy nem unjuk-e egymást, vagy hogy van-e amiről beszélnünk? Jó ég?! Együtt nőttünk fel gyakorlatilag. Ismerjük egymás rezdüléseit, fél szavakból értem, mit akar...Ő a társam, a testvérem, a bátyám, a szerelmem, a legjobb barátom...én szintén neki. Nincs az a dolog, amit nem tudok róla, vagy amit nem tud rólam. Hazudni nem tudnék neki, ahogy ő sem nekem...tisztán játszunk, ismerjük a játékszabályokat.
A bizalom és az őszinteség nálunk még nem ment ki divatból. Mindig számíthattunk egymásra. Körülöttünk már többször szakítottak a barátaink, mi még mindig töretlenek vagyunk :)
Akik azt mondják, hogy "nem mindig arany ami fénylik" azok csak irigyek. Mi tényleg boldogok vagyunk és most végre valóra válik amire mindig is vágytunk: együtt lehetünk, összeköltözhetünk.
Tehát vannak ilyen történetek, még ha ritkán is. Egyébként a párom szülei is a gimiből ismerik egymást és huszonakárhányév házasság után is ugyanúgy szeretik egymást...számomra ők az etalon :)
22_L
Ebben a 4-5 évben nem igazán élnek együtt könnyű úgy fenntartani a dolgot
hogy hétvégén összejönnek bulizni, kirándulni...
hét közben pár órára találka aztán mindenki megy a maga dolgára
anyagilag se kell egymásra támaszkodni túlzottan mert még ott vannak a szülők.
nálunk 3 ilyen pár is van az osztályban. ami azért nem gyakori sztem.
mindannyian a gimi utolsó évében jöttek össze, az egyik párnak már júniusban megvolt az esküvője, a másiknak augusztusban lesz, a harmadik pár még vár a dologgal, de mindannyian nagyon szeretik egymást.
idén vagyunk 25 évesek, szóval ezek már 5-6 éves kapcsolatok.
nem látok bele a dolgokba olyan mélyen, de azért nem véletlenül házasodnak az emberek.
a titok a kompromisszumkészségben és a jó választásban van. mi már 5. óta egy osztályba jártunk, tehát ezek a párok együtt nőttek fel 10-11 éves koruk óta. ami azért nem semmi :)
én örülök a boldogságuknak.
13! a 12-es hozzászóló vagyok. Szerintem Te nem tudod megítélni, hogy mennyire támaszkodnak ezek a párok egymásra, és mennyire szoros a kapcsolatuk. Nem volt semmi a 3 évet távkapcsolatban kibírnunk (a 2 év mindennapos találkozó után). Elhiheted, nem bulizni jártunk össze, sőt bulizni, azt hiszem 2x voltunk 5 év alatt.
Nem kell lenézni minket fiatalon komoly kapcsolatot fenntartókat, mert nem lehet általánosítani...
22 vagyok, 5 éve a párommal.
Nagyon sok dolgot megéltünk már együtt, éltünk távkapcsolatban másfél évig, nem álltunk a másik útjába, csináljon amit szeretne ha elég erős kitart a kapcsolat, és kitartott.
Mostmár 100%-ig úgy gondoljuk, hogy már másra nincs szükségünk. Annyira jó együtt, hogy csak azért mert fiatalonon jöttünk össze, és ezért sokan támadnak, nem fogjuk eldobni ezt amit megtaláltunk egymásban.
Mi tegnap voltunk 5évesek a párommal.Én 15voltam,ő 19,amikor összejöttünk...azóta én 20/L,ő 24/F...=)
Boldogok vagyunk nagyon,fél éve együtt élünk...vannak viharosságok azért néha,de melyik kapcsolatba nincsenek?? =)
én 21 éves vagyok és kicsit több mint 5 éve vagyunk együtt. Barátom 23,5.
Egyszerűen ilyen típusú emberek vagyunk. Szeretjük egymást, szeretünk együtt lenni, nem bulizunk minden hétvégén, nem keresünk mást. Őszintén szólva nem hiányoznak a rovid kis kapcsolatok, szeretem azt amim van. Viszont eljegyzést csak összeköltözés után szeretnék (kb 2 év múlva). Én így boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!