Ha nekem kell valami, akkor apa már húzza a száját, hogy "máááár megint", és általában nem ad rá pénzt. Miért ilyen?
De ha magának kell gyógyszert venni, az nem gáz.
De nekem nem ad pénzt Babe folyékony-szappanra, ami nem irritálja az amúgy ekcémás kezemet, nem kapok pénzt magnéziumra (sokszor van olyan, hogy lelépek az úttestre és begörcsöl a vádlim, magnéziumhiány miatt - sportolok), még allergiagyógyszert sem tudok venni... ami nagyon jó, egész nap folyik az orrom, viszket a torkom, fülem.. Elegem van már nagyon!!
Az ő problémái húú de súlyosak, meg neki mindig rossz, meg így fáj valamije, úgy fáj.. Bezzeg ha én nem tudok felkelni az ágyamból a migrénemtől már 2-3 napja, akkor csak játszom az eszem...
Fú, de tele van már a f**om, ezt ki kellett írnom magamból.. Itt ülök, folyik az orrom, viszket mindenem, a kezem kirepedezett, vörös foltos ekcémás, a vádlim kb minden éjjel begörcsöl, rángatózik a szemhéjam...
Prostamol uno-t szed, meg valami vérnyomáscsökkentőt.
Különben elég gazdagok vagyunk, apa főleg rajtam spórol, valahogy az én problémáim nem is léteznek számára.
17 vagyok. Nem tudok spórolni, mivel sosem kapok pénzt. Diákmelózni próbáltam, de az allergiám miatt hazaküldtek, nem tudtam normálisan végezni a munkámat... Meg ugye undorító a kezem, emiatt önbizalmam is alig van, egy nagy sz@rnak érzem magam, már úgy kezdek neki a melónak, hogy úgyse fog menni.. Szórólapozni voltam 1x, beszóltak, hogy rohad-e a kezem, meg kiröhögtek...
Gyámhivatal. Kérj a dokitól igazolást, hogy milyen gyógyszerekre illetve egyéb szerekre van szükség betegséged miatt. Ezt vidd el az önkormányzat szociális osztályára vagy a gyermekvédelmi irodába. Nekik kötelességük kivizsgálni, hogy miért nem jutsz hozzá a szükséges gyógyszerekhez. Apád ellen elhanyagolás miatt indulhat eljárás, hátha ez eszre téríti.
Ja egyébként azokra a gyógyszerekre is szükség van, amelyeket ő szed. Csak neki úgy tűnik saját maga fontosabb, mint te.
Anyukádat viszont nem értem: miért nem áll a sarkára? Nála nincs pénz, hogy megvegye neked a szükséges dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!