Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbíznátok így benne fél...

Megbíznátok így benne fél éven át?

Figyelt kérdés

Barátomék világkörüli turnét szerveznek a bandájával. Fél évig nem jönne haza.

Beszélgettünk valamelyik este, és ilyeneket mondott (nem a turnéval kapcsolatosan beszélgettünk, csak úgy általánosságban) hogy igazából nem is lehetne haragudni a másikra ha lefeküdne valakivel, ha hosszabb távon nem lehetne a szerelmével, hiszem az embernek alapvető szükséglete a szex, és mivel egy párkapcsolatban megszokja az ember az állandó szexuális életet, ezért igazából nem lehetne elítélni.

Nos?

2012. júl. 11. 15:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy fél éven át, hanem soha.

Neki "alapvető szükséglet" a szex - ami baromság!, csak ezt a süket dumát szokták azok a hívsoviniszták beadagolni, akik racionálisnak látszó szöveggel akarják a bűntudatuknak a nyomát is elmosni magukban a félreke.fe miatt -, te pedig "értsed már meg", "ha szereted". Ugye?

Valóban manipulatív és szemét szöveg. Mondd el neki Hofi klasszikus viccét a bunkóczi focistáról, aki előre bejelenti az ifjú asszonynak, hogy melyik nap mit csinál (és miért nem lesz az asszonnyal). Az a poénja: "én.. reggeltől estig....aki itt van, itt van, aki nincs, nincs! "

És nézd meg, hogy ő milyen képet vág ehhez?

Tehát, opciók:

1. Vagy megvárod hűségesen és lenyeled a békát, hogy megcsal (mert a félrek.efe megcsalás!), de akkor ne panaszkodj.

2. Vagy megvárod és közben te is éled a magad életét, beleérteve a megcsalást is. Ebben az esetben nincs mit egymás szemére vetni.

3. Vagy kidobod most, és keresel olyan hűségest, aki szeret és álmában sem csalna meg.

2012. júl. 11. 17:34
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Frankó! Akár motoszkál az emberben, akőár nem, hogy kivel és mikor, nem érdemes rágódni rajta. Lehet, hogy megteszi kint fél év alatt, lehet, hogy nem. És ha megteszi, lehet, hogy itthon továbbra is hűséges marad. De hazudhat is. Mondhatja azt is, hogy ó, dehogy jutott ilyen eszembe. Miért, akkor ezt elhinnéd? Van egy mondás: amit nem tudok,nem fáj. Nem érdemes filózni ezen. Inkább arra figyelj, milyen lesz veled, ha hazajön.
2012. júl. 11. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

annyit becsülj benne, h legalább nem kamuzik fél éven keresztül hűséget.

az viszont elég gyáva dolog, h átteszi a te kezedbe a döntést.

mondjuk egy olyan emberrel, akinek fél évig nem elég a jobb keze, nem is lennék együtt.

2012. júl. 11. 19:50
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs benne mit becsülni, mert nem hiszem, hogy annyira a becsület motiválja, csak mivel nem magában megy, és tudja, hogy amit csak ketten tudnak már az sem titok, így előre be akarja védeni a seggét.
2012. júl. 11. 19:58
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem bíznék meg benne, de a turné után sem. Sőt.... talán még a szakítás gondolata is felmerülne bennem.
2012. júl. 11. 20:06
 26/26 anonim válasza:
Hát én sem bíznék meg benne! Sőt! Én ki is dobnám!
2012. júl. 11. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!