Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbíznátok így benne fél...

Megbíznátok így benne fél éven át?

Figyelt kérdés

Barátomék világkörüli turnét szerveznek a bandájával. Fél évig nem jönne haza.

Beszélgettünk valamelyik este, és ilyeneket mondott (nem a turnéval kapcsolatosan beszélgettünk, csak úgy általánosságban) hogy igazából nem is lehetne haragudni a másikra ha lefeküdne valakivel, ha hosszabb távon nem lehetne a szerelmével, hiszem az embernek alapvető szükséglete a szex, és mivel egy párkapcsolatban megszokja az ember az állandó szexuális életet, ezért igazából nem lehetne elítélni.

Nos?

2012. júl. 11. 15:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

ez totál kapcsolatfüggő. ha nálad ez kiveri a biztosítékot, akkor ülj le vele beszélni a kapcsolatotok jövőjéről (bár ha jó a kapcsolat akkor szerintem megérti, ha ezzel neked problémáid vannak).

mi megbeszéltük, hogy egy hasonló szitu (mondjuk mi nem járunk világkörüli turnéra:)) nem jelentene akadályt, tudjuk, hogy szeretjük egymást. ő most pl. fesztiválon van, és le lett beszélve, hogy erre a hétre szabad, azt csinál, amit szeretne. aztán ha hazajön, majd szeressen tovább. ha beleesik egy lányba, az már más, szerintem az érzelmi megcsalás sokkal súlyosabb. aztán nyár végén meg nekem lesz olyan fesztiválom, amikor szabad vagyok. ettől még rá gondolva fogok elaludni. (lehet lepontozni! :D)

egyébként melyik magyar banda megy világkörüli turnéra? :) tudom h ez túl beazonosítható infó, privibe is megírhatod, de tényleg kíváncsi vagyok :)

2012. júl. 11. 16:13
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
A bizalom nemcsak arról szól, hogy nem fog találni akár egy alkalmi szexpartnert, hanem arról is, hogy bevallja-e, ha így történt a hazajövetele után. A férfiak ebből nem csinálnak túl nagy ügyet. Szükségletként könyvelik el az ilyesmit. Nem sokat lekliznek. Rajtad áll a hozzáállás. Fél év alatt neked is befuthat egy szex. És akkor mi van? Attól még szeretheted a barátodat. Te is levedled, mint kutya a szőrét.
2012. júl. 11. 16:17
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem tudom "férfiak ebből nem csinálnak nagy ügyet",

van jó pár férfiismerősöm, akik lelki traumaként élték meg, hogy nagy szerelmük mellett más is tetszik nekik.

2012. júl. 11. 16:21
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Részemről itt nem arról lenne szó, hogy majd megbízok-e benne, hanem arról, hogy menjen már a büdös pcsába, hogy már előre adagolja.

Biztos hazamennék 4-5 nap no szex után, aztán elújságolnám, hogy találtam egy pasit, aki kielégítette a természetes igényeimet, de ugye nem gond, hát végül is te mondtad...

Én kidobnám. Szerintem egy számító aljas dög, aki még el sem ment, de már azon gondolkodik, hogy milyen jókat kefél majd a világ körül és meg akarja magyarázni, hogy te vagy a hülye, ha ez nem tetszik. Manipulatív paraszt.

2012. júl. 11. 16:24
 15/26 anonim ***** válasza:
20%
persze hogy meg.
2012. júl. 11. 16:26
 16/26 anonim ***** válasza:
nem borsodi vagy?
2012. júl. 11. 16:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan megmondta, hogy szexelni fog idegen csajokkal is. Te megbízol így benne?:D
2012. júl. 11. 16:41
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

Ez hülyeség ( bár én vagyok valami mutáns) hogy alapvető szükséglet a szex. Én évekig megvagyok nélküle,és maszti nélkül is.

Amúgy szakítanék a pasival.

2012. júl. 11. 16:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen bíznék meg benne. Biztosan bennem motoszkálna, hogy na most kivel, és milyen nővel van éppen a kocsma hátsó wcjében. Persze a bizalom azon is múlna, mióta vagyunk együtt, milyen a kapcsolatunk.

Melyik banda ez, ha szabad kérdezni?

2012. júl. 11. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy nem.
2012. júl. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!