Jogosan szóltam be anyámnak?
Ha nem lenne terhes, javasoltam volna, hogy keverj nyugtatót a kajájába. Vagy italba, nem tudom melyikbe lehet belekeverni úgy, hogy ne érezze.
A kutyának adj enni, akkor is, ha még jobban idegbajoskodik anyád. És ne hagyd, hogy bántsa. Ha megüti a kutyát, üsd meg te is, mármint az anyádat.
a kutyás kérdésre kész röhej hogy nem válaszolsz... és hogy tényleg nem adsz szerencsétlennek enni
látom marhára meghat a sorsa szegénynek :(
21 éves vagy, van barátod.Felnőttnek érzed magad.A kutyád meg éhesen fekszik melletted. és te anyádra vársz, hogy etesse.Kié az az állat? Etesd meg, gondozd, ha a tied!
Anyudat is meghallgatnám azért. Mit csinálsz te otthon? Házimunkába beszállsz? Vagy gyerekként eltartatod magad? 21 éves nőként elnézed, hogy anyu 37 hetes terhesként végez mindent? Akkor nem csoda, hogy ideges.
A kutyának Te is tudnál enni adni, nem? Add örökbe valakinek, aki el tudja tartani, vagy ha más megoldás nincs vidd a Tappancshoz.
Sajnálom a gyerekét, biztosan fogékony lesz a depresszióra vagy egyéb mentális bajokra.
Te vele élsz amúgy?
Ha ez a helyzet, akkor mi a fenéért írtad ki a kérdésedet?
Kinek milyen családi környezet jutott, abban kell élnie. Ha nem tetszik, váltani kell, saját életet kell felépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!