Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szóltam be anyámnak?

Jogosan szóltam be anyámnak?

Figyelt kérdés
Nem normalis az amit o csinal, ilyet az idegbetegek csinalnak. Ordibalkozik, karomkodik, csapkodja az ajtot naprol napra. A kutyat(bichon frise) allandoan veri pedig az a kutya semmi rosszat nem csinal. Enni nem ad neki, mert h sokat kakal. Itt fekszik mellettem, de annyira korog a gyomra! 37 hetes terhes anyam, es allandoan idegbajoskodik a semmiert. Most is verte a kutyat a semmiert es annyira felboszantott mar h azt mondtam neki : neked minek a gyerek azt is ütni vágni fogod? Erre ő : fogd be a pofàd!
2012. júl. 10. 23:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
91%
KÖNYÖRGÖM szerezz egy másik gazdit a kutyusnak :((( h bírod nézni ahogy veri meg éhezteti??? undorító
2012. júl. 11. 00:24
 22/41 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem lenne terhes, javasoltam volna, hogy keverj nyugtatót a kajájába. Vagy italba, nem tudom melyikbe lehet belekeverni úgy, hogy ne érezze.

A kutyának adj enni, akkor is, ha még jobban idegbajoskodik anyád. És ne hagyd, hogy bántsa. Ha megüti a kutyát, üsd meg te is, mármint az anyádat.

2012. júl. 11. 00:26
 23/41 anonim ***** válasza:
57%
Igen. A leírtak alapján komoly gondok vannak az idegeivel... Gondolom esély sincs rá, hogy elvonszoljátok orvoshoz.
2012. júl. 11. 00:44
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
mért nem adsz enni a kutyának ha hallod, hogy korog a gyomra?
2012. júl. 11. 00:45
 25/41 anonim ***** válasza:
86%

a kutyás kérdésre kész röhej hogy nem válaszolsz... és hogy tényleg nem adsz szerencsétlennek enni

látom marhára meghat a sorsa szegénynek :(

2012. júl. 11. 01:15
 26/41 anonim ***** válasza:
82%

21 éves vagy, van barátod.Felnőttnek érzed magad.A kutyád meg éhesen fekszik melletted. és te anyádra vársz, hogy etesse.Kié az az állat? Etesd meg, gondozd, ha a tied!

Anyudat is meghallgatnám azért. Mit csinálsz te otthon? Házimunkába beszállsz? Vagy gyerekként eltartatod magad? 21 éves nőként elnézed, hogy anyu 37 hetes terhesként végez mindent? Akkor nem csoda, hogy ideges.

2012. júl. 11. 06:39
 27/41 anonim ***** válasza:
78%

A kutyának Te is tudnál enni adni, nem? Add örökbe valakinek, aki el tudja tartani, vagy ha más megoldás nincs vidd a Tappancshoz.

Sajnálom a gyerekét, biztosan fogékony lesz a depresszióra vagy egyéb mentális bajokra.

Te vele élsz amúgy?

2012. júl. 11. 10:09
 28/41 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha ez igaz, anyádtól a gyereket el kell venni.
2012. júl. 11. 10:11
 29/41 A kérdező kommentje:
Kar ide kiírni valamit, mert mások okosabbak úgy, h nem is élik àt amit en! Honnan tudjátok, h nem adtam neki enni? Miért kell bennem a hibat keresni, mert a szülő a szent. Igen vannak olyan családok, irigylem is őket. En anyámmal évek alatt soha semmit nem tudtam megbeszélni, mint más lány az anyjával. Mindig idegbajoskodott. Egy napot nem bírnátok ki vele, de legyen nektek igazatok. Azoknak kuldom ezt a kommentet, akik okoskodtak.
2012. júl. 11. 10:53
 30/41 anonim ***** válasza:
73%

Ha ez a helyzet, akkor mi a fenéért írtad ki a kérdésedet?

Kinek milyen családi környezet jutott, abban kell élnie. Ha nem tetszik, váltani kell, saját életet kell felépíteni.

2012. júl. 11. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!