Jogosan szóltam be anyámnak?
Figyelt kérdés
Nem normalis az amit o csinal, ilyet az idegbetegek csinalnak. Ordibalkozik, karomkodik, csapkodja az ajtot naprol napra. A kutyat(bichon frise) allandoan veri pedig az a kutya semmi rosszat nem csinal. Enni nem ad neki, mert h sokat kakal. Itt fekszik mellettem, de annyira korog a gyomra! 37 hetes terhes anyam, es allandoan idegbajoskodik a semmiert. Most is verte a kutyat a semmiert es annyira felboszantott mar h azt mondtam neki : neked minek a gyerek azt is ütni vágni fogod? Erre ő : fogd be a pofàd!2012. júl. 10. 23:28
11/41 anonim válasza:
Amikor a barátnődet szidja akkor én biztosan kiállnék mellette és jól kiosztanám . Én a helyedben mihamarabb szereznék munkát és amint lehet elköltöznék mert így csak neked lesz rosszabb . Már előre sajnálom a babát hogy így fog felnőni .
12/41 A kérdező kommentje:
Elnezest, mindig is ilyen volt!!!!
2012. júl. 10. 23:44
13/41 A kérdező kommentje:
Baratomat, en vagyok a lany lehet h rosszul fejeztem ki magam! Bocsanat
2012. júl. 10. 23:45
14/41 anonim válasza:
Elköltözni nem tudsz, anyád idegbeteg, munkád nincs, anyádnak gyereke lesz, mindjárt neki se lesz munkája, mert gyes-re megy, te meg titokban gyereket akarsz csináltatni magadnak.
Hát mit mondjak, lehet anyád idegbeteg, de a kérdésből ami lejön, hogy hogy gondolkodsz, nem csoda, hogy a gutaütés kerülgeti veled egy háztartásban...
15/41 A kérdező kommentje:
NINCS SEMMILYEN GONDJA! MEGVAN MINDENE
2012. júl. 10. 23:47
16/41 A kérdező kommentje:
Te nem erted! Babat igen tervezunk a parommal. Lehet h 2,3,4,5 ev mulva.MINDEGY! ugyanugy utalni fogja azt h en terhes leszek majd a paromtal. 3 eve azt mondta h arra a gyerekre ra sem fog majd nezni!
2012. júl. 10. 23:51
17/41 anonim válasza:
Ha babát terveztek a Pároddal, az mind szép és jó, de mégis hova szülnéd?? Feltételezem, ha gyermekben gondolkodtok, akkor az együttélésen is. Hol? Hova? Mert szerintem nem anyukádnál szeretnél, igaz?!
18/41 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen ellenséges! Én is tudnék mesélni..:-(
19/41 anonim válasza:
a párod hol lakik? költözz oda hozzá egy darabig. keressetek akármilyen munkát.. akár diákmelót is! Sajnos az idegbetegségről nehéz leszoktatni! Kicsit hagyd magára tudja meg milyen ha nincs mellete senki akit b*szogathat.. szoszerint anyam mamája is majdnem állandóan mikor oda mentünk ordibált.. Magára hagytuk 1-2 hétig az anyám testvére megmondta róla a véleményét és most eléggé normális! Mindenképp távolodj el valahogy mellőle!! és a kutya sorsa: Vagy altasd el vagy add oda egy másik gazdinak! Mert ahogy te a kutya is egy érző lény! vegyél neki plüsskutyát azt üsse vagy adj neki egy beton tömböt.. ha azt üti legalább neki is fáj!
20/41 A kérdező kommentje:
Egyszer biztos leszek terhes, NEM MONDTAM H MOST!
2012. júl. 10. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!