Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha apukád egy szál...

Zavar, ha apukád egy szál bugyiban van otthon?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és apukám ebben a nagy melegben csak egy szál bugyiban otthon. Nem is boxerben, olyan férfi bugyiban tudjátok. Na engem ez nagyon zavar.
2012. júl. 8. 22:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

és a strandra hogy jártok? apád nagykabátban jégeralsóban fürdik? :D

ebben a melegben teljesen elnézhető ha egy szál fecskében mászkál a lakásban.

a párom néha meztelenül ül a kanapén :D

2012. júl. 9. 09:45
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod nekem, hogy milyen az a bugyiszerű valami? Most konkrétan bugyiban van vagy fecske típusú alsógatyában, tehát nem száras, hanem "bugyiszerű", ha így jobb. Egyébként hacsak nem csipkés női alsóban lenne, akkor nem zavarna. Hadd legyen a 40 fokban abban, amiben a lehetőségekhez képest nincs melege.
2012. júl. 9. 10:12
 33/36 A kérdező kommentje:
Na, szóval titeket nem zavar!:D:D Oké, megtudtam, amiért írtam.:D Ja és egyik válaszolónak: Senki nem állította, hogy felnőtt nőnek érzem magam, köszönöm!:D:D
2012. júl. 9. 13:20
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha női bugyiban lenne, zavarna. De férfi alsógatyában (mindegy milyen) addig sem jutnék el hogy eldöntsem, zavar-e. Nem érdekelne.

Én pólóban-pizsisortban vagyok itthon.

2012. júl. 10. 15:35
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

21/L

én is szüleimmel lakom, az én apám is miután hazaért egy szál kisbugyira vetkőzik, ő ráadásul igen túlsúlyos ember, nagy pocakkal stb...

igazából gáz megmondani meg gáz kimutatni h zavar de már elgondolkodtam rajta h mi volna ha engem se érdekelne én is bugyiba meg trikóba vagy cicifixbe ahogy kényelmes, úgy flangálnék előtte

vajon mennyire érezné zavarba magát

2012. júl. 12. 22:30
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, de sajnos az en Apukam mar reg maghalt.
2013. júl. 31. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!