Most megkérdezzem tőle vagy nem? Nem tudom!
20/Lány
Az a problémám hogy nekem van egy vőlegényem 22 éves és egy 5 és fél hónapos kislányunk már 4 hónapja külön élünk és most a párom anyukájának vérrögöt találtak a hasába és csak 2 és fél hét múlva fogják meg műteni és ő hazajött saját felelősségre a kórházból a párom meg most hazaköltözött a kislányomnak pedig ma bújt ki az első foga. A párom pedig fontosabb az anyja mint mi tegnap meg 40 fokos lázam volt este és nem tudtam kikelni az ágyból a párom pedig haza sem jött hogy segítsen a gyerekkel. Szerintetek mit mondjak neki hogy hazajöjjön valamikor vagy hogy mit csináljak hagyjam had pátyolgassa a mamit vagy mit csináljak? Ja és hozzáteszem hogy a vőlegényemnek 5 db öcsse van és mindegyik otthon lakik az anyjával.
Ha beteg az anyja,akkor érthető,hogy hazaköltözött. A 10-12 éve öccseire is vigyáznia kell,azok nem ápolhatják a mamát.
Ha lázas vagy,akkor hívj orvost. Ezzel a párod sem tudott volna mit kezdeni.
Valahogy zavaros az egész kapcsolatotok.
Igen, ez tényleg elég zavaros. És mindkettőtöket meg tudlak érteni, azért az nem mindegy, ha minden tesó 10 körül van és még magát sem tudja rendesen ellátni.
Én is ki lennék, ha otthagyna a vőlegényem a gyerekkel, de az anyja súlyos beteg és a gyerekekkel is kéne valamit kezdeni, ő meg nem tud kétfelé szakadni.
Szerintem ebből cska kompromisszummal jöhettek ki jól. Elfér-e nálatok az 5 testvér, vagy te elférsz-e a vőlegényedéknél?
Te 72%os mit nem értesz? Komolyan, mit nem lehet azon érteni, hogy külön laknak a pasi anyjától! Nem ők ketten laknak külön egymástól.... Gondolom régen a szülőnél laktak, 4 hónapja mentek külön, és most a pasi hazaköltözött az anyjához, egyedül hagyva a kérdezőt a gyerekükkel és minden problémájával.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem szép dolog tőle, hogy így magadra hagy, de gondolom aggódik az anyja és a testvérei miatt. Én biztos nem cirkuszolnék most, van elég baja. De azért ha ezek megoldódtak, utána elbeszélgetnék vele, hogy ezt hogy is gondolta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!