Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem enged el anya...

Miért nem enged el anya sehova egyedül?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnék elmenni Balatonra, meg más helyre strandra, de nem enged el. Azt hajtogatja folyton, hogy hátha ellopják az értékeinket, vagy elrabolnak minket. Ebben igazat adok, neki mert mondjuk megtörténhet, de akkor is. :/ Mondtam neki, hogy azért nem foghatja már a kezem mindenhol, és mindig, meg hogy szeretnék egy kicsit önállóbb lenni, de mintha meg sem hallaná! Szerintetek? :/
2012. júl. 7. 18:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom, lehet :/ De ha tudom hogy nem tudok úszni, akkor már eleve nem megyek nagyon be. :|
2012. júl. 7. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:
azért nem enged el, mert ő tartozik érted felelősséggel, mert még gyerek vagy. És igaza is van. Én sem engednélek el.
2012. júl. 7. 19:15
 13/13 anonim válasza:
én 12 éves vagyok,tudok vigyázni magamra,de engem is csak kb. 200 méteres biztonságos útra eneged el.Ne őt okold.Lehet,hogy úgy gondolja,hogy nem tudsz még eléggé vigyázni magadra.És szerintem félt is téged,azért nem enged el.
2013. dec. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!