A testverem parja nokent tekint ram, nem mint "testver". Ez nekem nagyon kinos, hogy viselkedjek?
Figyelt kérdés
Korabban tett ketertelmu megjegyzeseket, de nem vettem komolyan. Nemreg a tudtomra adta, hogy igen, nem lenne szabad, de ez van. Annyira hulyen erzem magam...2012. júl. 7. 10:25
11/11 A kérdező kommentje:
Tesom szerintem sejt valamit, de nem hiszem, hogy tudna valami konkretumot. Egyszer, amikor meg artalmatlannak hittem ezt az egeszet, megmutattam neki egy uzenetet, amit kuldott- mert jo poennak veltem (igy utolag nem is vicces, sot...). Nem tunt meglepettnek, nem hokkentette meg, de nem is nevetett velem.
Azt hiszem, ezentul nem lesz kedvem sokat talalkozni veluk, ha nem muszaj...
2012. júl. 7. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!