Hogyan lehet kezelni a férfi hisztit?
Nem Rák jegyű véletlenül?:)
Mert ismerem a Rákokat,legalábbis mi a párommal azok vagyunk.De nálunk én vagyok hajlamos a duzzogásra...
Mondjuk, hallgatni ő is tud..:)
Szerintem, ha "hisztizik",tereld el a figyelmét, nevettesd meg valamivel, hátha bejön...
Az én párom összekerülésünkkor csinált hasonlókat, bár ez nem tartott napokig.
Én azt a módszert választottam, hogy rávilágítottam, hogy az mennyire lányos, amit csinál. Egy férfi attól falra mászik, ha nem tartják férfiasnak.
Volt a Való Világban egyszer egy beszólás, mi azon napokig röhötünk: "sensitive lélek". Na ma már ott tartunk, hogy a párom hülyül, hogy "nekem sensitive lelkem van", de kb. idáig is fajul a dolog.
Mond meg, hogy ha egy kislányt akartál volna örökbe fogadni, akkor megtetted volna, de a pasidban nem ezt a tulajdonságot akarod látni. Aztán lépj le vásárolgatni.
07-07 00:44 írta le a lényeget: "hagyom lenyugodni, ilyenkor kár még szítani a tüzet, mert rosszabb lenne."
Ennyi a megoldás, de közben kerülendő a 07-07 06:52-es beszólása: "addig próbálj meg lehiggadni". Ha ennek csak az első felét mondod ki, a másodikat meg hozzágondolod, akkor tökéletes. Ha kimondod a második felét is, azzal több kárt okozol, mint hasznot. Egy ideges embert semmivel sem lehet jobban felidegesíteni, mintha az ideges mivoltára felhívod a figyelmét. Nem is beszélve arról, hogy azt tanácsolod neki, amit amúgy is csinálni akart, és épp emiatt nem fogja megtenni.
NEm olyan nagy művészet észrevenni, hogy a férfiak és a nők ebben is különbözőek. Amikor a nő stresszhelyzetbe kerül, akkor kibeszéli magából a problémát, és ettől lenyugszik. A férfi ugyanebben a helyzetben elvonul. Ha teheti, akkor fizikailag is, de fejben mindenképp. Miután magában földolgozta a helyzetet, akkor lehet vele beszélni. Ha közben mégis megpróbálod, akkor kapod azt a dolgot, amit férfihisztinek érzékelsz. Az is. Ráadásul a feldolgozási idő kezdődik előről, így tarthat el napokig, hetekig. Kezelni békénhagyással lehet.
Sokkal könnyebb ez, mint egy férfi számára a női hiszti kezelése. Őt ugyanis nem békénhagyni kell, hanem odafigyelni rá. Ekközben nem félbeszakítani bármilyen hülyeséget beszél, és jól reagálni a csapdaként feltett kérdéseire.
Mellesleg mindkét viselkedés teljesen illogikus a másik nem számára, de el lehet fogadni, hogy így van.
Én leginkább kiröhögöm. Egyszer mikor leszokóban volt a cigiről együtt főztünk. Annyitól, hogy mindig a "keze alatt voltam" sikítozva földhözvágta a zöldborsókonzervet. Ami persze felrobbant... :D Hát én könnyesre röhögtem magam. :D Ő is hamar belátta, hogy ez tényleg vicces.
Amúgy meg nem veszem figyelembe. Otthagyom hagy hisztizzen, majd befehezi.
Még adni alá a lovat és magyarázni neki a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!