A barátommal szakítottunk, de elég csúnyán, és most fenyeget?!
Figyelt kérdés
összesen 2 hónapot jártunk, nagyon jó volt a kapcsolatunk, de igazából ő egy éretlen.. a hangulatától függnek az érzelmei.. mindenkivel képes nagyon bunkón beszélni, akár barátja, akár a saját anyja..2 hete kidobott.. lehordott, h ő már nem szeret stb, hagyjam békén.. nem értettem mi van vele, másnap irt egy levelet, h mennyire megbánta, meg h mik történtek.. és rajtam vezette le(: én hülye megbocsájtottam, hittem neki, átmentem hozzá, találkoztunk, rákerdeztem 4x hogy biztos h ezt akarod? hogy újra kezdjük ? mondta h igen, halálbiztos.. hazafelé indultam, és el sem akart engedni.. egész végig mondogatta h szeret stb. 1 hétig megvoltunk, úgy viselkedtem vele mintha nem is történt volna semmi.. aztán 4 napja ugyan ezt csinálta, lehordott, takarodjak ki az életéből.. és ezeket mind eggyik napról a másikra.. senki sem érti.. én sem.. kiírta a beszélgetésünket fbre, pletykákat terjeszt, ezeket meg tudtam állitani, de azzal fenyegetett h ha meglát, vagy találkozunk, az utcán szét fog alázni, nem érdekli ki lesz ott.. szüleimet ezekből ki szeretném hagyni.. az mindegy h miért.. :)) szrintetek mit tegyek? félek utcára menni... :((2012. júl. 6. 10:45
1/9 anonim válasza:
Ha félsz akkor mindig társaságban, barátokkal mozdulj ki. Ez a szakítás még nagyon friss mindekettőtöknek meg kell emészteni a dolgot. Nyilvánvaló, hogy ha kettesben vagytok fölényben érzi magát és fenyeget de szerintem nem ér meg túl sok szorongást. Velem is történt ilyen és értem, hogy a szüleidet ki akarod hagyni ebből. Én küldtem az exemnek egy levelet amivel lezártam a kettőnk kapcsolatát, ha látja, hogy részedről vége talán még próbálkozni fog, de ha te túl teszed magad rajta nem lesz gond. :)
2/9 A kérdező kommentje:
igen, járunk el a barátokkal, de tudja h hova, és félek h előttük megaláz. Igazából előzmények nélkül, eggyik pillanatról a másikra jelentette be h nem szeret.. ezt se hiszem el.. csak nagyon gyerekes :) probáltam vele beszélni, de ő végig szidott :)
2012. júl. 6. 11:03
3/9 anonim válasza:
Legalább tanulj az esetből. Ne állj le agresszív pasival, és ne kezdj újra egy megszakadt kapcsolatot.
4/9 anonim válasza:
És mégis mitől félsz? Szét fog alázni... Ez mégis mit jelent?
5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy könyörgöm, 13? 2 hónapos kapcsolat, na hova csokizzak ettől... Sajnáld le magasról, ha nagyon pattog, pár izmosabb fiú haver beszélgessen el vele aztán szevasz.
6/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha keres telefonon, nyomd ki, tiltsd le FB-on és más közösségi oldalakon, végül csinálj egy spamszűrőt a postafiókodban, hogy az ő által írt levelek egyenesen a kukában landoljanak. Ha meglátod az utcán, csapd el a fejed, és észre se vedd. A odamegy hozzád, és nyaggat, ne válaszolj neki. Ha bánt, sikíts, rúgj és harapj! Aztán meg jelentsd fel. Nagyjából ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
azt jelenti nála h elmondja a dolgainkat.. lehord.. esetleg nekem is jön.. 15 évesek vagyunk..és multkor kidobott a házából.. megtépett, az anyja meg annyit mondott h halkabban ....
2012. júl. 6. 14:07
8/9 anonim válasza:
Hát az anyja se százas, az is biztos...
9/9 A kérdező kommentje:
nem törődik a fiával, leszarta h minden tantárgyból megbukott, cigizik, iszik, egésznap kintvan..
2012. júl. 17. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!