Milyen esetbe kerülhetnek intézetbe és mikor nevelőszülőkhöz a Gyermekeim? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 3 Gyermekem.2 közös az Exemmel, Akit feljelentettem, mert bántotta a nagyfiamat. (Már nagyon megbántam). A Kicsi születése után, Aki 1 éves gyermekágyi szichózist kaptam. Erre a Gyámhatóság Anyámnál helyezte el a 3 Gyermekemet, ennek már 1 éve. Anyámnál nekem kell mindent megvennem a Gyermekeimnek a tartalékomból. Most, hogy elfogyott a tartalék és a saját lakásom rezsiét mivel nem tudtam rendezni végrehajtóhoz került ez ügy. Szeretnék elmenni dolgozni. Anyám fenyeget, hogy akkor visszaadja a gyámságot és intézetbe kerülnek a Gyermekeim. Ezt nem szeretném. Milyen esetbe kerülhetnek intézetbe és mikor nevelőszülőkhöz? Köszönöm, ha válaszoltok, hogy mit tegyek!?2012. júl. 4. 19:41
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, Anyám tőlem vár több pénzt, de azt is elvárja, hogy én neveljem Nála az én Gyermekeimet.
2012. júl. 6. 20:18
12/17 anonim válasza:
tájékoztasd a hatóságokat, vagy gyámügyet a szándékodról, hogy dolgozni akarsz és kérdezd meg, hogy akkor visszakaphatod e a gyerekeket. ők melletted fognak így állni, anyud meg mehet akárhova. sőt abba is fektess energiát, hogy egy dolgozó férfivel megismerkedj és párt alkossatok.
13/17 A kérdező kommentje:
Anyu adhatja be a Gyermekeimet.
Dolgozó férfival ismerkedjek meg?
Az Exemmel próbálnék majd megbékülni, hiszen Ő a két Gyermekem Édesapja.
2012. júl. 7. 22:02
14/17 anonim válasza:
aki bántalmazta a gyermekét
ennyi esze legyen egy embernek. . .
15/17 anonim válasza:
júj, ehhez nekem sincs több kommentem.
16/17 A kérdező kommentje:
Ti nem békülnétek ki Vele, akkor sem, ha két Gyermekem van Tőle és a Lányom nagyon apás is???
2012. júl. 10. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!