Hogy tetszenek nektek az alábbi lánynevek? : Loretta, Odett, Tifani.
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:13
3/32 anonim válasza:
Nekem a Tifani kivételével a többi kettő tetszik.
4/32 anonim válasza:
Nekem a Loretta nagyon tetszik, szerintem szép név. :)
5/32 anonim válasza:
Loretta és az Odett szép-a megfelelő vezetéknévvel. Tifani borzalom, a magyar írásmód miatt is, meg az eredeti Tiffany is szörnyű
6/32 anonim válasza:
A Loretta szép, a másik kettő nem tetszik. Az Odett olyan ducis nekem, a Tifani meg cigányos....mint Dzsesszika és társai.
7/32 anonim válasza:
Az Odett ducis? :D Hattyúk tava? ;)
8/32 anonim válasza:
mindhárom mesterkélt. különlegesnek akar látszani, de valójában szimplán ízléstelen
9/32 anonim válasza:
nekem az Odett tetszik.Tifani is,az sztem elegáns,különleges.Odett az fiatalos.:))Loretta az egyedi de sztem jó:)
10/32 anonim válasza:
Loretta a legjobb a fent említett 3 lánynév közül, de persze függ attól hogy hogy handzik a vezeték névvel, vagy még egy keresztnév mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!