Elmondjam a férjemnek, vagy jobb ha nem tudja?
Ha akartok gyereket akkor igen. Kivéve ha úgy érzed, hogy a terhességed alatt 1x sem jutna eszedbe, hogy mi történt. Mert akkor nem lényeg. De ha eszedbe jutna, és ez valószínűbb, akkor jobb ha még most elmondod.
Elég macerás lesz már ennyi idő után, de mondd el neki, hogy nem tudtál róla beszélni eddig, de úgy érezted, hogy ideje, hogy tudjon róla.
Tud az előző kapcsolatomról,mert a volt párommal azóta is tartjuk a kapcsolatot.A kislányunk emléke örökre összeköt minket,így békével váltunk el.
Annyira bánt,hogy nem mondtam el hamarabb,hónapok óta ezen rágódom.Úgy érzem,becsaptam a férjem. Sokáig magam előtt is tagadtam az egészet,az esküvőnk óta nyugodtam meg.
Az az igazság,hogy a férjem nem tervezi a kisbabát,úgy van vele,ha jön,akkor jön,ha nem,akkor nem.
Köszönöm szépen a válaszokat,megerősítettetek abban,hogy el kell mondanom. Csak félek attól,hogy úgy értelmezné hogy nem voltam vele őszinte.De ezt a kockázatot vállalnom kell.
Mert nem voltál vele őszinte. De ez sem egészen igaz így, mert nem hazudtál, csak elhallgattál valamit. Kicsit más.
Szerintem biztos megérti, ha elmondod neki, hogy miért nem beszéltél róla eddig. Én biztos úgy kezdeném, hogy először leszögezném miért nem mondtam el eddig, hogy ne az legyen, hogy meghallja miről van szó és kiakadjon még az előtt, hogy el tudnám mondani a hallgatásom okát.
Számomra érthető, van amiről az ember nem tud beszélni. És ez nem is olyan dolog, ami nagyban befolyásolná a kapcsolatot.
Le kell ülni, és megmondani neki, hogy tartozol egy vallomással. És mondd el, annyira mély és maradandó volt a fájdalom, hogy nem tudtad, hogyan kezdj neki az elmondásnak.
És tudod, hogy sok idő telt el, de úgy érzed, nem élhettek le egy életet úgy, hogy nem mondod el. Most jött el a pillanat, amikor lelkileg felkészültél erre.
Ha igazi, mély, komoly szeretet-szerelem köt benneteket egymáshoz, akkor ebben nincs semmi, ami megingathatná azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!