Van személyes tapasztalatotok idősek otthonával?
Nagymamámmal sajnos arra a szintre jutottunk, hogy már nem maradhat egyedül otthon. Mi nagyon messze élünk tőle, ezért hozzánk költözni nem szeretne. Saját ötlete volt, hogy otthonba költözne, ki is választotta a "számára tökéleteset".(Ez többnyire azt jelenti, hogy azt mondták neki, hogy ez jó, hát ő oda akar menni, más lehetőségekről hallani sem akar.)
Elég nehezen viseljük az egészet, az hogy otthonba költözik az idő elmúlását jelenteni, elszomorító. Folyamatosan könnybe lábadnak a szemeim, még ha tudom is, hogy mindenkinek ez lesz a legjobb megoldás. Minden személyes és egyéni vélemény, illetve tapasztalat érdekelne! A nagymamám több szempontból is igen problémás, így nem mindegy milyen helyre kerül! Átnyálaztam a házirendet, beszéltünk az igazgatóval, de ez még mindig nem ugyanaz, mintha személyes tapasztalatokat hallanék! Minden érdekel tényleg! Jó is rossz is, hogy tisztán lássunk, mert az szép és jó, amit leírnak, más kérdés, hogy mi valósul ebből meg. (Egyházi fenntartású otthon)
A válaszokat előre is megköszönöm!
14:57 vagyok
egyébként az ápolók többsége nagyon kedves, aranyos, lelkes és segítőkész (csak egy nővérke volt az a nyugtatózós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!