Helyénvaló, hogy anya nem enged el?
A barátaimmal szeretnék kimenni ma este megnézni a nagy kivetítőn az EB döntőt. Anya mégsem enged el, mert mi lesz, ha nem érek haza, vagy elrabolnak, ilyesmi. Későn van vége, de kb. 500 m-re lakok onnan...Igaza van, hogy még nem kéne a barátaimmal éjszaka mászkálnom, vagy ilyenkor már megbízhatna bennem ennyire?
u.i.: Soha semmi olyat nem tettem, amivel elvesztettem volna a belém fektetett bizalmát, nem okoztam neki csalódást.
14/L
Szerintem elengedhetnének. Nem mész olyan messzire, ha bármi van, 500 m-re gyalog is max 10 perc alatt oda lehet érni. Telefonod gondolom már van, max ha vége a meccsnek akkor érted mennek, ha nem akarják hogy egyedül sétálj haza. Persze, ha nem akarnak, akkor úgysem fognak elengedni.
Én csak magamból tudok kiindulni. Mi hárman vagyunk testvérek, és a szüleimnek az volt a nevelési elve, hogy mindent megengednek, amit akarunk (hajnalig buli, nyaralás haverokkal, hajfestés,piercing stb.) mert ha tiltják, akkor csak hazudozás lesz meg még úgyis csinálni akarjuk a dolgot. Szerintem be is jött, mert soha nem éltünk vissza a bizalommal és oda vissza működött a dolog. Amiért a szülők ilyen liberálisak voltak velünk mi is jól tanultunk és nem csináltunk olyan dolgot, amivel csalódást okozhattunk volna nekik.
De gondolom minden szülő máshogy látja.
Mert félt téged, és 14 évesen semmi keresnivalód kint se társaságban, se egyedül.
Én inkább azt mondanám, jöjjenek át a barátaid tihozzátok, és nézzétek úgy a meccset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!