Ciki lenne ha anyu keresne nekem diákmelót?
Figyelt kérdés
Mármint Ő hívná fel a munkahelyet.Azt mondta keres nekem. De persze ha van állás interjú( bár nem tudom diák munkánál van-e ) akkor arra egyedül mennék. Nagyon szeretnék dolgozni2012. jún. 30. 23:57
11/31 A kérdező kommentje:
ja de gondolom folyamatos munka van. Szóval nem úgy hogy felhívnak egy alkalomra. Hanem akkor kb 3 hét egyuzamba.
2012. júl. 1. 00:27
12/31 A kérdező kommentje:
*egyhuzamba
2012. júl. 1. 00:28
13/31 anonim válasza:
Megint nem. Amennyit vállalsz, ha azt mondod hogy keddtől csütörtökig érsz rá akkor keddtől csütörtökig fogsz melózni. Arra az időre lesz szerződésed is.
14/31 A kérdező kommentje:
ó basszus.... gondolom azért nem is kapok valami sokat.....
2012. júl. 1. 00:35
15/31 anonim válasza:
Nem ciki, de egyrészt kevesebb eséllyel vesznek fel, másrészt meg szegény anyukádat ne terheld még azzal is, hogy Ő telefonálgasson, meg keresgéljen neked melót. Persze, szívesen teszi gondolom, de azért ennyire illik felnőttnek lenni.
16/31 anonim válasza:
Nálunk volt egy nő aki helyett a férje telefonált, hát nem vettük fel, de még csak be sem hívtuk.
17/31 A kérdező kommentje:
kn 10.e forintra minimum nagyon szükségem lenne agusztus elejéig,mert anyuék nem tudnák nekem kifizetni de én meg nagyon szeretném :(
2012. júl. 1. 00:38
18/31 anonim válasza:
450-900ft között mozog az órabér, attól függ milyen meló,milyen műszak (délutánosban kapsz műszakpótlékot), és hol laksz. BP-n több, vidéken kevesebb, de a minimálórabér 450. Legrosszabb esetben is 3600FT/nap.
19/31 A kérdező kommentje:
*augusztus
Megtaláltam a helyi iskolaszövetkezet helyét,és hétfőn fel is hívom őket,hogy hogy is működik ez aztán bemegyek.
2012. júl. 1. 00:39
20/31 A kérdező kommentje:
húúh az elég lenne :) jaj de jó:)))) köszi a segítséget
2012. júl. 1. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!