Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kisfiam halälärol älmodtam...

A kisfiam halälärol älmodtam az éjjel, borzalmas szituäcioban. Mivel függhet ez az àlom össze? Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
azt àlmodtam hogy felmäsztunk egy 10 emeletes häznak a tetejére.(én, a kisfiam(aki 2 éves),az öcsém meg öcsém apja.mindezt tettük kivülröl,az ablakoknäl a häz oldalän.hogy hogy jutottunk fel nem emlékszem mär.majd mikr felértem,alig mertem megmozdulni,keskeny volt az àlmomban a häz teteje,elig fértünk el rajta.majd amikor a kisfiam leült a häz tetejéRe,véletlenül félreül,és lezuhant.utänanéztem és lättam hogy zuhan lefele,majd amikor odavägodott a földhöz,és tisztän elöttem van ahogy kivan tekeredve az eséstöl,és folyt a vére:(.majd felkeltem..utäna visszaaludtam,és folytatodott toväbb azzal,hogy éveken ät megälläs nélkül sirtunk a pärommal,majd eldöntöttük,jöhet a baba...megszültem,és hasonlitott az àlmomba meghalt fiamra,de nem nagyon,és nem tudtuk szeretni öt ezért.mindig a mäsikat akartam visszakapni.borzalmas älmo volt,nagyon élethü.nemrég volt egy vetéléSem,az elején voltam magamba zuhanva,mär teljesen jol vagyok,nem is gondolok rä.nem hiszem hogy ettöl lehetett volna ezaz àlom.tippek?ötletek?hätha valaki éRt ehhez.
2009. júl. 9. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Hát az én álmos könyvemben a halál jelentése:

Halál. Halni: nyomorúság. Halni akarni: egészség. Halva látni magad: hosszú élet. Meghalni és megelevenedni: nagy tisztesség. (1756.)

Kerner szerint: halva látni olyan személyeket, akik még élnek: elveszted megnyertnek hitt ügyed. Halva lenni: hosszú élet és magas pártfogás. Halálütést mérni valakire: csúnya rágalom.

2009. júl. 9. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Csak egy példa ezekre az álomfejtéses dolgokra:

Egyik délután egész nap a gép előtt ültem és kutatást végeztem... észre se vettem, hogy egész nap könyököltem és az államnak támasztottam a kezem vagy hogy fogalmazzak. Nos, nekem ettől sajnos szoktak fájni a fogaim, mert elég gyengék és ha megnyomódnak rettenetesen tudnak utána fájni, mintha behúztak volna egyet.

Nagyon el voltam merülve az egészben észre se vettem, hogy nyomom az állkapcsom. Elmentem aludni és azt álmodtam, hogy kihullott a fogam és lógtak a fogaim és ilyenek. Nagyon rossz volt. Felkeltem rosszul éreztem magam... akkor gondoltam megnézem már miért álmodtam és mit jelenthet.

Nos, amikor elolvastam azt hittem szívrohamom lesz!!!!

Nézd:

Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.

Az 1756-os könyv szerint: fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog (viaszból): szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüstfog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.

Szerintem ez egy oltári nagy baromság és még viccnek is rossz! Ekkor döntöttem el, hogy én ilyen eszement marhaságot nem kívánok többet olvasni, mert úgy hidd el, hogy 6szor olyan rosszul éreztem magam, majdnem pánikrohamot kaptam, hogy úristen mi lesz.

Egész nap feldúlt voltam majd eldöntöttem rájövök én mi lehetett ez az álom. Leültem átgondoltam mi lehet a problémám majd beugrott, hogy előző nap egész nap a fogaimra támaszkodtam, nem csoda, hogy fáj. De most ehhez képest nézd meg mit írt ez az álomfejtős... hát azért az viccnek is durva. Ennyit erről.

Neked van egy ilyen- Magas ház: hír, házitolvaj, kis nyereség.

Illetve Városnak vagy várnak a fala jegyez ismeretséget rokonokkal. Falon járni: nyugtalan, gondterhes élet. Magas fal: nem jutsz el végleges célodhoz, félúton megállasz. Alacsony fal: akadályra bukkansz.

1756-os könyv szerint: falon járni: nagy gond.

Azt tudom mondani, hogy szerintem azért van, mert nagyon örülsz neki, hogy a fiad van neked és nagyon szereted, félted őt. És biztos aggódtál miatta tudat alatt, hogy nehogy baj történjen vele és azért álmodtad ezt. Szerintem nincs jelentősége, az biztos, hogy semmi rossz nem fog megtörténni. Én azt szoktam ilyenkor, hogy keresek egy részletet ami sosem történhet meg. Pl. neked a ház falán feljutni. Fizikai képtelenség csak úgy felugrani. Ha magas házhoz mentek a fiaddal sose hagyd magára, fogd a kezét és minden rendben lesz.

Ha mégis hinni akarsz ezekben az álomfejtéses dolgokban akkor se aggódj én azt vettem észre, hogy sosem azt jelenti, ami írva van. Tehát, ha te halált láttál az semmiképpen sem jelenti azt! Hanem valami egyéb dolgot jelez. Mindig valami másról van szó, semmi sem az aminek látszik.

2009. júl. 9. 01:41
 3/5 anonim válasza:
Azt mondják, akinek megálmodják a halálát, az sokáig fog élni!
2009. júl. 9. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy magasa törtök és ez veszélyes helyzeteket is állít elétek.
2009. júl. 9. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg.Szerintem a sok stressz okozhatta,talán nem tudtad még a vetélésedet sem feldolgozni.Én is álmodtam az egyik gyerekem halálát már,hát ennél iszonyatosabb szörnyűbb álmom még sosem volt.Szerintem felgyülemlett feszültség okoz ilyen álmokat.Amikor nem tudjuk magunkból kiadni valamiért,a szervezet pedig valamilyen formában megpróbálja.Nyugodj meg nem a gyereked halálát jelenti az álmod.Én is nagyon féltettem akkor a kicsimet,mert ráadásul nekem visszatérő volt,ha nem azt álmodtam,hogy meghalt akkor vele valami rosszat.Ez a tudat alatti lehet csak,nyugodj meg nem lesz semmi baj.
2009. júl. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!