Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tálalnád a konzervatív...

Hogy tálalnád a konzervatív édesanyádnak, hogy a párod elvált ember, ezen felül félig roma vér is van benne?

Figyelt kérdés
Első hallásra az én fülemnek is rosszul esett, de megszerettem!
2012. jún. 30. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16 évem márt régen volt, de a gond nélküli életem nekem bőven elég a példához:) szerintem aki pesszimista egyből az rosszindulatú kihalni való megcsömörlött emberféle aki soha nem fogja semmire vinni és egyedül hal meg a nagyvilágban...sajnállak hogy ilyen sors vár rád.
2012. júl. 1. 09:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó családban nevelkedett, nem putriban! A félig roma max a színén látható, de most nyáron nekem is ugyanolyan színem van amúgy! :)

Nincs gyereke!

Anya már ismeri, kedveli, sokat segített nekünk itthon is már! Csak jobb lenne, ha már most tudna róla, még mielőtt olyan komolyra fordulna a kapcsolatunk, hogy akkor kelljen megtudnia... Pl. szülők bemutatása egymásnak

2012. júl. 1. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha kedveli akkor semmi gond, még jobban kedveltesd meg vele és akkor utána látja hogy jó ember és nem lesz ellenére a dolog még ha olyan konzervatív is, mondjuk nem tudom ez nálad meg anyukádnál mit jelent.
2012. júl. 1. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
Nekem úgytűnik, hogy téged zavar, hogy elvált és cigány, nem az anyádat. Különben nem tetted volna föl a kérdést. Azért mered "szeretni" ezt az embert, mert "fogyatékos" a te meghatározásodban. Azaz a te lelked fogyatékos, nem mersz méltó férfit választani, mert nincs önbizalmad, ezért választasz olyat, aki szerinted hátrányos tulajdonságokkal rendelkezik. Egyébként meg ki a francot érdekel, hogy ki vált el és kiben milyen vér folyik? Ha szeretnéd az embert, észre se vennéd, hogy honnan származik.
2012. júl. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!