Lecserélnétek az ócska karikagyűrűtöket egy szebbre, ha már telne rá? Tehát ha annak idején csak egy legolcsóbbra futotta, most viszont már lehetne sokkal szebb, értékesebb?
Csak, ha a férjemet is lecserélném... :(
Nem, természetesen nem! Ahogy sokan elmondták, az nem egy ékszer!
Szerintem ennyi erővel a nemzeti zászlót is lecserélhetnénk, mert, hogy már milyen öreg,kopott!
Valakinek javaslat?
Én valahogyan nem tudnám megtenni. Rengeteg emlék, és érzés fűződne hozzá, akármilyen "ócska", kopott kinézete lehet, de az én szememben akkor is a legértékesebb. Fájna a szívem.
De persze, ha neked nem igazán fűződik hozzá kellemes érzésed, akkor tedd nyugodtan. Szíved joga.
az egyik legolcsóbbat vettük meg,pedig futotta volna drágábbra is...mi az egyszerűségét szerettük meg benne,egyszerűen ezt éreztük tökéletesnek.Szóval nem cserélném le,de ez én vagyok/mi vagyunk.Ezt húztuk fel,mikor összeházasodtunk,nekem ez az IGAZI gyűrű.
Ha mindkettőtöknek az a véleménye,h kell új,akkor vegyetek és mondjuk valami romantikus alkalommal húzzátok fel,így onnan már annak is lesz vmiféle eszmei értéke.
Annál értékesebb biztos nem lehetne,mint akkor,az a gyűrű,mit először húzott az ujjamra a párom!
Én is épp a napokban gondoltam arra,:"De régi is a gyűrűnk,és milyen vékonyka..."-hisz nagyon nem volt pénzünk akkor másikra.
De le nem cserélném semmire,az olyan,mintha eldobnám vele együtt a közösen megélt szép emlékeket!
:-)
én lecserélném, de az új gyűrűbe beleolvasztatnám a régit.
ugyan az, csak más formában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!