Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kapcsolódhatnék ki,...

Hogyan kapcsolódhatnék ki, hová mehetnék egyedül, vagy a családdal, amikor épp semmire nincs pénz? Ingyenes szabadidő programokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyan szép az idő, de utazni, strandra nincs pénz.Csak úgy céltalanul sétálni nem nagyon szeretünk.Bevásárló körút kizárva.Megőrülünk az unalomtól!Mit csináljunk?Nincs keretünk.
2012. jún. 30. 10:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2012. júl. 1. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Kicsit kattintgattam, hát Békéscsaba is teli van látnivalóval!

Szerintem nagyon jó játék, ha az ember a nyakába akaszt egy fényképezőgépet, fog egy útikönyvet (vagy fenti linkekről kigyűjti, ami érdekli), és nekivág a szülővárosának mint TÚRISTA... Egész más szemmel néz körül...

Aztán otthon összeállíthattok egy útinaplót a családdal. Fotókkal, élménybeszámolókkal, a nap vicces történéseivel. És mindenki hozzájárulhat a saját életkorának megfelelően (kicsi gyerek a kis kezét festékbe mártva odapecsétel, nagyobb gyerek lerajzol valamit aznapról, még nagyobb ír, még nagyobb szerkeszt, fotóz, photoshoppol...

:)

2012. júl. 1. 17:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Én budapesti vagyok, de a nagyszüleim békéscsabaiak, úgyhogy sokat voltam ott nyáron. Nem tudom van-e gyereketek, de nekem mindig nagy élmény volt kimenni a piacra, szombat reggelenként kivisznek egy csomó állatot, meg lehet őket nézni, simogatni, vannak kiskutyák, cicák, kacsák, csibék, minden :)) Jártunk biciklizni, estefelé kimentünk a köröshöz békákat nézni, szalonnát sütöttünk és piknikeztünk, strandra jártunk. Vannak szabadstrandok, simán kipróbálhatjátok őket, addig kell bemenni, amíg sekély a víz és leér a lábatok. Vagy akár csak derékig, az is jól lehűt. :) Piknikezni, grillezni bármilyen parkban, zöld részen lehet.

[link] Itt egész olcsón/ingyen vannak foglalkozások, játékok, kiállítások.

2012. júl. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!