Hogyan kapcsolódhatnék ki, hová mehetnék egyedül, vagy a családdal, amikor épp semmire nincs pénz? Ingyenes szabadidő programokat ajánlanátok?
Kicsit kattintgattam, hát Békéscsaba is teli van látnivalóval!
Szerintem nagyon jó játék, ha az ember a nyakába akaszt egy fényképezőgépet, fog egy útikönyvet (vagy fenti linkekről kigyűjti, ami érdekli), és nekivág a szülővárosának mint TÚRISTA... Egész más szemmel néz körül...
Aztán otthon összeállíthattok egy útinaplót a családdal. Fotókkal, élménybeszámolókkal, a nap vicces történéseivel. És mindenki hozzájárulhat a saját életkorának megfelelően (kicsi gyerek a kis kezét festékbe mártva odapecsétel, nagyobb gyerek lerajzol valamit aznapról, még nagyobb ír, még nagyobb szerkeszt, fotóz, photoshoppol...
:)
Én budapesti vagyok, de a nagyszüleim békéscsabaiak, úgyhogy sokat voltam ott nyáron. Nem tudom van-e gyereketek, de nekem mindig nagy élmény volt kimenni a piacra, szombat reggelenként kivisznek egy csomó állatot, meg lehet őket nézni, simogatni, vannak kiskutyák, cicák, kacsák, csibék, minden :)) Jártunk biciklizni, estefelé kimentünk a köröshöz békákat nézni, szalonnát sütöttünk és piknikeztünk, strandra jártunk. Vannak szabadstrandok, simán kipróbálhatjátok őket, addig kell bemenni, amíg sekély a víz és leér a lábatok. Vagy akár csak derékig, az is jól lehűt. :) Piknikezni, grillezni bármilyen parkban, zöld részen lehet.
[link] Itt egész olcsón/ingyen vannak foglalkozások, játékok, kiállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!