Akinek nincs hitele és nem is albérletben él miből és hogyan lett pénze saját lakásra?
Nincs túl magas fizuja, kb 200e netto, mint nekem...
Idézni nem tudtam, mert telóról vagyok, de ez volt a lényeg. Hát kedves válaszoló megsúgom, h akármit is csinálsz, akármit is tanultál, akárhány éves is vagy, a 200e nettó egy curvajó pénz. Sokan a 100e Ft-ot nem keresik meg havonta. Tisztes családapák.
És mivel lehet. egymilla felett keresni? Politikus vagy? Irigykedem? Igen. Mert miért kell a társadalom egyik felének jólétben, szegénységet nem ismerve felnőni, a másik felének meg nyomorogni, hason csúszni, megalázkodni??? És nagyon sokszor egyáltalán nem az a baj, h vki talnult vagy sem. Ma már semmit nem jelent egy diploma.
Amúgy igen, természetesen szerintem is baromi igazságtalan, hogy egyesek pl egy focista aki valljuk be csak rúgja a labdát, megkeres milliókat is akár havonta, más meg aki a gyárban gürizik, éppen a minimálbért viszi haza, vagy pl húgom aki ápolónő, a lelkiismeretes fajtából, ő is 90-100 e körül keresett, én meg a banki melómmal volt hogy 500 ezret jutalékokkal együtt. De ettől még továbbra se sok a 200 e fizu. Amire azt mondom, hogy sok (jó fizetés), az olyan 300 e felett van. De ez már nagyon nem ide tartozik.
Ui. aki tényleg megdolgozik a pénzért, pl orvos vagy hasonló komoly munkát végez, vagy vállalkozó és éjt nappallá téve gürizik szabadság nélkül, attól nem sajnálom egyáltalán.
Sehonnan:-(Marad az albéret,majd ha Anyám meghal(félreértés ne essen nem erre várok) lesz lakásom kb 60 éves koromra.Hurrá!Anyámnak is tavaly 58 éves korára lett(meghalt a Nagyim megyütt lakunk 3-an).
Akiknek lett az imsretségi körömből azoknak mind a szülők vették,vagy kihaltak a Nagyszülők(akik különl laktak nem úgy mint esetemben).
Amúgy 30 éves vagyok tanár,a párom is az,esélyünk sincs az albi + reizsit örülnka ha kiköhögjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!