Más is volt ilyen helyzetben? Szerintetek mit kellene tennem?
Szia!
Próbáld megtudni mik az indokai, talán úgy jobban megérted miért fog vissza Téged. Az én anyukám nagyon szigorú volt velem mindaddig amíg le nem érettségiztem. Még egy moziba se mehettem el a barátaimmal, nem hogy szórakozni. A fősuli alatt is csak fokozatosan jutottunk el odáig, hogy nem kellett engedélyt kérnem, ha nem otthon aludtam. De nagyon gyakran elhangzott az "amíg az én kenyerem eszed, és az én házamban laksz, addig azt csinálod amit én mondok". Gyűlöltem. Megismertem egy férfit, én Győrben tanultam, ő Pesten élt, először a hétvégéket,aztán a nyarakat is nála töltöttem, végül hozzá költöztem, munkát is kerestem, most diplomáztam.
Legyél türelmes, fokozatosan enyhülni fog anyukád, és kitartást, előbb utóbb saját lábra állsz :) Azért ne hagyd magad, ha szeretnél valamit, csak erőltesd .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!