Veszélyes lehetek a családomra?
Nézd, lehet, hogy itt agyilag vannak bajok, de szerintem te is csak egy figyelem felkeltő tini vagy, aki jó dolgában nem tud mit csinálni.
Már bocsánat, de én is elég idegbeteg típus voltam tiniként, de hamar rájöttem, hogy csak magamnak gyártom a feszkót és semmire nem jó.
Itt azért hangzottak el elég nagy butaságok.
Például, hogy vertek/nek, vagy elkényeztettek.
A legjobb, hogy egy "kedves" hozzászóló szerint "debil ösztönlény" vagy.
A legjobb barátnőmnek is kamasz korától vannak hasonló dühkitörései.
Nem kényeztették el, nem verték soha és nehezen hívnék "debil ösztönlénynek" egy olyan okos, értelmes lányt, mint ő.
Ő úgy írta le a dolgot, hogy mikor rájön a dühroham, kívülről látja magát és sokszor utána nem is emlékszik, miket csinált.
Neki is sokszor apróságokon durran el az agya.
Párszor én is átéltem mellette a "rohamait", egyszer egy komolyabbat is (akkor fojtogatott).
Szóval igen, lehetsz veszélyes másokra, sőt.
Ő azt mondja, igazán azokat bántja ilyenkor, akiket a legjobban szeret/akik a legközelebb állnak hozzá.
Ő kezelteti magát, javaslom, te is keress fel egy szakembert, amíg nem durvul el a dolog nálad is ennyire.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!