Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszélyes lehetek a családomra?

Veszélyes lehetek a családomra?

Figyelt kérdés
Vannak dühkitöréseim.Amikor fociban kapok egy kötényt akkor is utána megyek az embernek és oda rugok neki,meg kosárban is ha nem megy akkor durvábban játszok.Ma nem engedtek tvzni(tudom kis semmiség,de ideges lettem) és a szobából kifelé menet megütöttem ököllel az ajtót(amiről azt hittem fából,de legalább műanyagból van) erre egy 3 cm vastag üvegajtó(csak le volt festve) és olyan erővel ütöttem meg h be is tört,akkor ezt nem éreztem erősnek,az üveg le is vághatta volna az ujjaimat,de nem,csak megvágta a kis ujjamat,de az eléggé vérzett,ordítottam,akkor jött nagyim és sót tett a sebbe,azt hittem büntetésből mert nagyon fájt,majdnem sírtam annyira csípett,de elállította a vérzést.Eléggé nagydarab vagyok(186 cm,85 kiló,fekve kinyomok 70 kg-t).Szerintetek veszélyes lehetek a családomra haverjaimra is?

2012. jún. 29. 00:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
15/f
2012. jún. 29. 00:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A megoldás, hogy elmész pszichológushoz.

Velem is hasonló volt régen, ilyenkor egy pillanatra elmosódott a világ. Szó szerint elborult az agyam. Majdnem ugyanez történt - én tudtam, hogy üvegajtó, de nem hittem, hogy erős vagyok, hogy áttörjem. Mégis betört, nekem a sebészeten szedték ki a szilánkokat.

Pedig nem vagyok se erős, se nagy, 158 cm, 62 kg, és se állva, se fekve nem nyomok ki semennyit.

Ezután önként felkerestem egy pszichológust, mert féltem, hogy mi van, ha egyszer annyira elborul az agyam, hogy bántok valakit.

24/L

2012. jún. 29. 00:33
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Igen veszélyes vagy/veszélyes lehetsz! Nem tudod kontrollálni az erődet, sem pedig felmérni milyen erőre vagy ilyenkor képes!

Olyan vagy mint Hulk! :)

2012. jún. 29. 00:33
 4/17 A kérdező kommentje:
te én nem gondoltam h ekkorát tudok ütni,meg ha tudom h üveg hozzá sem érek...
2012. jún. 29. 00:36
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Hallod jó "hatalmas" vagy 15 éves létedre!
2012. jún. 29. 00:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Tudom h hatlamas vagyok,legalább utcán se mernek baszogatni meg osztálytársak se,és beengednek +18-as szórakozóhelyekre
2012. jún. 29. 00:42
 7/17 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez tényleg cool! Bizony meg is van az előnye!
2012. jún. 29. 00:47
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Elkényeztettek,aztán ha valami nem úgy van ahogy te akarod,begőzölsz.Változtass magadon,aztán kész.
2012. jún. 29. 01:07
 9/17 anonim válasza:
51%
Agykontroll + kineziológus
2012. jún. 29. 02:35
 10/17 ava87 ***** válasza:
100%

"te én nem gondoltam h ekkorát tudok ütni"

azért egy üvegajtó betöréséhez nem kell nagy erő :) Én pár éve könyökkel löktem be az ilyen ajtónkat és ripityára tört, pedig erő nem volt abban a mozdulatban, aztán mégis mehettem az ügyeletre összefoltoztatni magam :)

Az sokkal aggasztóbb, hogy foci közben utánamész a másiknak és odarúgsz neki. Valami indulatkezelési módszert meg kéne tanulnod, mert ennek még rossz vége lehet. Nem is csak a családodra nézve, hanem te is nagyon pórul járhatsz, ha egyszer egy olyan embert találsz be, akit nem kéne. Vagy nagyon el fognak verni egyszer még, vagy börtönbe kerülsz, ha nem tanulod meg kordában tartani az indulataidat.

2012. jún. 29. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!