Veszélyes lehetek a családomra?
Igen. A megoldás, hogy elmész pszichológushoz.
Velem is hasonló volt régen, ilyenkor egy pillanatra elmosódott a világ. Szó szerint elborult az agyam. Majdnem ugyanez történt - én tudtam, hogy üvegajtó, de nem hittem, hogy erős vagyok, hogy áttörjem. Mégis betört, nekem a sebészeten szedték ki a szilánkokat.
Pedig nem vagyok se erős, se nagy, 158 cm, 62 kg, és se állva, se fekve nem nyomok ki semennyit.
Ezután önként felkerestem egy pszichológust, mert féltem, hogy mi van, ha egyszer annyira elborul az agyam, hogy bántok valakit.
24/L
Igen veszélyes vagy/veszélyes lehetsz! Nem tudod kontrollálni az erődet, sem pedig felmérni milyen erőre vagy ilyenkor képes!
Olyan vagy mint Hulk! :)
"te én nem gondoltam h ekkorát tudok ütni"
azért egy üvegajtó betöréséhez nem kell nagy erő :) Én pár éve könyökkel löktem be az ilyen ajtónkat és ripityára tört, pedig erő nem volt abban a mozdulatban, aztán mégis mehettem az ügyeletre összefoltoztatni magam :)
Az sokkal aggasztóbb, hogy foci közben utánamész a másiknak és odarúgsz neki. Valami indulatkezelési módszert meg kéne tanulnod, mert ennek még rossz vége lehet. Nem is csak a családodra nézve, hanem te is nagyon pórul járhatsz, ha egyszer egy olyan embert találsz be, akit nem kéne. Vagy nagyon el fognak verni egyszer még, vagy börtönbe kerülsz, ha nem tanulod meg kordában tartani az indulataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!