21 évesen a barátommal külföldre ( Görögország ) szeretnénk menni nyaralni, de anyukám annyira félt, hogy nem enged. Mit tegyek?
semmit
az elején kellett volna megmondani, hogy megyek és ennyi, nem mennék bele a vitába, max egyszer elmondanám hogy az én dolgom, én gyűjtöttem össze a pénzt
kit érdekel hogy megharagszik? max féltékeny hogy van barátod, jól megvagytok, és nyaralni is mentek
úgy is elfelejti, ha meg nem, akkor meg költözz el(ha még otthon laksz)
biztos falusiak vagytok. ők félnek ennyire külföldtől meg a repüléstől. legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
engem anyukám már 18 évesen befizetett egy Görög útra, mondván hadd lássak világot. szintén a párommal mentem, nem kellett a fülét rágni különösebben. sőt, voltak olyan osztálytársaim, akik még 18 éves koruk előtt is mehettek Tunéziába, Egyiptomba nyaralni a barátjukkal.
mondd neki, hogy te gyűjtötted a pénzt, erre szánod, szeretnéd magad jól érezni a barátoddal.
gondolom ennyi idősen ő sem otthon ült, hanem ment amerre tudott.
bőven felnőtt ember vagy, ne hagyd, h az anyukád mondja meg, h mit kezdj magaddal és a pénzeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!