17 éves lány vagyok. Több mint 2éve vagyok a barátommal. A minap bulizni voltunk és összekaptunk, csúnyát kiabált nekem és anyámék megtudták, de mi meg tudtuk beszélni. Anyámék azt mondták h válasszak h a családom vagy a barátom?
Szandóóca! Szerinted ez a srác mennyire tisztel, mint nőt?
Nincs mentség erre, kicsit durva, még csak a feltételezés is, erre még rájött, hogy csúnyán kiabálva?! Hidd el, ha lesz kilátásban a srácnál jobb, mint Te, elválnak útjaitok..
Anyukádék részéről ilyet viszont, hogy válasz... hagyjuk, erre inkább nem írok semmit.
Szia!
Ezt a srácot felejtsd el...az első kapcsolatom kb ilyen volt 4.5évig tartott...
Ugyanígy beszélt velem ez csak rosszabb lesz...
Az utolsó dobása az volt hogy bejött az étterembe ahol épp akkor dolgoztam...épp egy asztalhoz vittem ki a kávét egy csapat fiatal külföldinek.
Beszólt hogy:
Leszopnád őket mi????
Égett a pofám mindenki előtt...
Szerencsére a külföldiek nem értették hogy mit mond,de akkor is a kollégák igen...
Nah még aznap este összecsomagoltam.
Ez nagyon beteges dolog!
Még valami...MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!!!
(ő vajon csinált már ilyet???)
ui:Találsz te ennél jobb srácot is.
27L
Inkább nézz a körmére, sokkal valószínűbb, hogy épp ő csal meg téged és, ahogy már írták, magából indul ki.
Főleg, ha most lett ilyen. Mivel azt írod, első eset, gyanús, h mostanság megcsalt és még benned próbál hibát találni, hogy megnyugtassa a "lelkiismeretét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!