A szüleim azt kérik, hogy bocsássak meg a bátyámnak. Nem tudok és nem is akarok. Mi a véleményetek? Írtam rövid sztorit.
Akik azt javasolják egy-egy kérdésnél, ahol a kérdező tanácsot kér, hogy meneküljön-e a bántalmazó férje elől és a sok okos azt mondja, hogy neeee, mert a gyerekek miatt nem szabad válni: azoknak javaslom, hogy nézzék meg, mi történik , ha a gyerek bántalmazó apa mellett nő fel.
Ha fiú, utánozni fogja, ha lány, áldozat lesz.
Nem kell megbocsájtanod. Miért is kellene? A bátyád már bocsánat, enyhén fogalmazva is egy agresszív állat.
Én megtanultam már az élettől, hogy olyan embertől, akitől csak a rosszat kapod, nem kell és nem is érdemes foglalkozni.
Olyan emberekkel vedd magad körül, akik szeretnek!
A bátyád tényleg egy elmebeteg őrült, és az apád is ilyen volt? Úgy látszik, bátyád örökölte az agresszivitás DNS-ét, mivel a férfiaknak az egyik kromoszómájuk csonka (XY), ezért ha az X kromoszómájuk ilyen módon sérül, nekik nincs még egy X kromoszómájuk, szemben a nőkkel, ami szabályozná az agresszivitásukat. Ezért van több agrsszív férfi, mint nő. De lehet a magas tesztoszteron vagy az alacsony szerotonin-szinttől is... és az egyszerű neveltetéstől is.
De ezek a biológiai tényezők nem mentesítenek senkit azok alól, amiket tesznek, Tehát akkor vált ilyen erőszakos állattá, amikor serdülő korba lépett, akkor a tesztoszteron-szintje miatt vált ilyenné, mert akkor ez a hormon emelkedik meg lányokban is, csak fiúkban jobban.
Ezért nem kell megbocsájtanod a bátyádnak, légy erős, és tanulj valami önvédelmi sportot!
Egyébként megjegyzem: eddig mindig a nőknek kellett alkalmazkodniuk a férfiakhoz a történelem során. ha azt akarják, hogy magyar társadalom növekedjen, ideje a most már a férfiaknak alkalmazkodniuk a nőkhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!