Ti elengednétek a gyereketeket VOLTra?
Figyelt kérdés
igazából csak egy napra mennék, de a szüleim nem akarnak elengedni, pedig soproniak vagyunk, a barátaimmal megyek(akik nagyon megbízhatók, a szüleim ismerik őket is és a szüleiket is, jó véleménnyel vannak róluk), ott lesznek a testvéreim is, és néhány barátnőm szülője is, ráadásul a szüleim is egy utcával odébb mennek aznap este kertypartira. én is megbízható vagyok, nem iszom, nem cigizem, vigyáznék is magamra, a testvéreimmel fél óránként találkoznánk, és ételt/italt itthonról vinnék. hogyan tudnám őket rávenni hogy mégis elengedjenek, ti mit ajánlotok?2012. jún. 26. 19:05
11/16 A kérdező kommentje:
a társaságomban 100%, hogy nem lesz olyan, aki drogos italokat adna nekünk, kiskorom óta ismerem mindegyiküket, jó családból valók, jól neveltek, nem isznak, nem cigiznek, a drogozás pedig még eszünkbe sem jutott. felnőtt is lesz velünk, és innivalót is viszek magammal, semmiképp nem fogok ott venni, úgyhogy ez is kizárva, de azért köszönöm! :)
2012. jún. 26. 21:08
12/16 anonim válasza:
Én írtam a történetet:
De sok innivalót vigyél, mert a csoport a colát, az ottani egyik büféből hozta, vagyis Te se vegyél ott semmit! Ez nagyon fontos, most azért megnyugtattál, de megkérdezhetem hány éves az a felnőtt? Rokonod?
13/16 anonim válasza:
Arra mindenképp ügyelj, hogy sose legyél egyedül, még WC-re se menj magadban. Sajnos bárhol beléd köthetnek lerészegedettek. A koncertek első sorai gyakran veszélyesek, hátulról is jól látni és hallani. Mindenképp viselkedj példásan, már csak azért is, mert akkor a szüleid megbíznak bennek.
Nem akarlak elriasztani, de tényleg legyél óvatos!
14/16 A kérdező kommentje:
a bátyám 17 éves, jövő hónapban lesz 18. A nővérem 30 éves, ő is figyelni fog ránk, és lesz több szülő is, akiket régóta ismerünk, 45 év körüliek.
2012. jún. 27. 13:28
15/16 anonim válasza:
Ha végig veled maradnak a testvéreid, akkor igen. De csak akkor.
16/16 anonim válasza:
A 12-es válaszoló miatt írom, aki ajánlotta, hogy sok innivalót vigyél magaddal, hogy a fesztiválok szabályzata az, hogy a bejáraton maximum fejenként 2 liter vizet/kólát/akármit vihetsz be. Hiába állítasz oda egy karton ásványvízzel, ott kell hagynod a bejáratnál. Ők se hülyék ám, hogy a saját bevételüket rontsák azzal, hogy bárki bármit bevihet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!