Mi ez a hülye mondás hogy anya csak egy van? Mert apa nem csak egy van? Vagy mi?
Szerintem úgy ahogy van, mindannyian el vagytok tévedve, ez egy Móricka vicc beültetése átvitt értelemben egy-egy bizonyos helyzetre:
És akkor a vicc:
-Móricka, hozzál ki a spájzból két tojást...mondja az anya.
Mire Móricka: -Anya, csak egy van!
Szóval nem kell ezt túlbonyolítani ;).
29-nek írnám (természetesen nem csak neki szól)! Tényleg ekkora tény, hogy a férfiak elhagyják a gyermeküket? Akkor én egy lehetek az ezerből aki nem? Én egy majd 3 éves kislányt nevelek egyedül, mert az anyja más faszi után nézett. És mielőtt bármelyik feminista belém kötne, elmondom, hogy a kislányom anyjának "csupán" az volt a problémája, hogy vele, mint NŐvel nem foglalkoztam eleget. Az már k***vára nem érdekel senkit, hogy mindent, de az égvilágon mindent megtettem azért, hogy boldog család legyünk. Neki sok volt, hogy a munka után nem vele törődtem a legtöbbet, hanem a nevelt lányommal és a közös gyermekünkkel. Végül is tényleg ez a módja, ha szar a kapcsolat, ki kell lépni, nemigaz??? Tény, hogy rengeteg férfi és nő kezét-lábát törné, csakhogy fel tudja nevelni gyermekét, és igen ilyen undorító világot élünk, ahol már nem csak a férfiak a hunyók, hanem ugyanúgy a nők is. Nem mindig a pasik a bűnösek, ezt el kell hogy fogadjátok! Akár tetszik, akár nem.....
Sajnálom, de azt kell mondjam, hogy rengeteg mentálisan sérült ember él köztünk (kár férfi, akár nő), akinek nem való gyerek!
ma 15:36: Senki sem állította itt szerintem, hogy a nő nem hagyhatja el a gyerekét. Bár szerintem bajosan nevezhető nőnek az olyan (anyának főleg nem).
A hangsúly az arányokon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!