Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a hülye mondás hogy...

Mi ez a hülye mondás hogy anya csak egy van? Mert apa nem csak egy van? Vagy mi?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 14:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
38%
Az apa csak egy katalizátor, ami beindítja, h a petesejtből gyerek fejlődjön. :DD
2012. jún. 26. 15:21
 22/39 anonim ***** válasza:
78%
Különben jó esetben tényleg egyaránt fontos az anya is, az apa is. És mindkettőnek fontos a gyerek. Továbbá természetesen apa is csak egy lehet, és jó esetben biztos. Viszont ha a kérdező így áll a nőkhöz, akkor csak igazolni fogja önmagának, amit róluk gondol, ugyanis normális nőnek nem hiszem, hogy így kelleni fog. :-)
2012. jún. 26. 15:24
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne legyetek már nőgyűlölők, komolyan, egész nap ilyeneket kell olvassak, még ha csak a kérdéseket futom is át... (kérdezőnek szólt)
2012. jún. 26. 15:55
 24/39 anonim ***** válasza:
39%

Mivel nem tudom mikor keletkezett a mondás, így nem tudom mit takarhat pontosan.

Ez egy nagyon szép mondás, és tudtommal nem az a folytatása, hogy "apa meg le van sz*rva"!

Ha ennyire zavar, vezesd be az "apa csak egy van" mondást is.

2012. jún. 26. 16:43
 25/39 A kérdező kommentje:
senki se lett az anyjából,az apjából lett mindenki csak az anyából született meg...az apám nem alkesz...ő az aki felnevelt...az anyám az egy senki...egy hordozó!
2012. jún. 26. 17:18
 26/39 A kérdező kommentje:
csak kihordott aztán ott is hagyott a p*csába...
2012. jún. 26. 17:19
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te valami újfajta evolúciós lépés lehetsz, ha anyád petesejtje sztrájkolt, és csak a méhét adta bérbe apád spermájának. Ez azért nem semmi teljesítmény!
2012. jún. 26. 17:21
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád otthagyott, így érthető, miért haragszol. De ez nem írja felül a biológiát. Picit több mint 50%-ban az ő génjeit hordozod, ennyi. :-)

Apukád rendes, ha ő nevelt fel, minden tiszteletem az övé. De ne hagyd, hogy egy rossz anya teljesen tönkretegye a nőkhöz való viszonyodat, mert VANNAK rendes nők is, akik sosem hagynám el a gyerekeiket. Míg nagyon sok férfi megteszi.

A te példád "egyedi" abban az értelemben, hogy nem vonatkoztatható mindenkire.

2012. jún. 26. 17:29
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor ha anyukád alkesz volt és elhagyott, akkor erre azt mondom nekem az apám alkoholista, agresszív állat aki elhagyott és anyám nevelt fel engem és a két testvéremet.

Nah ő ennyi erővel csak a spermáját adta, és az anyám tett meg mindent értem.....

Mégsem ítélem el a férfiakat, mert nincs két egyforma ember.

És tény ami tény, a férfiak hamarabb lépnek le a családjuktól minthogy egy nő elhagyja a gyermekét.

Azért mert neked rossz tapasztalatod van, még nem kell leírni mindenkit....

2012. jún. 26. 18:35
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

haha kedves kérdező te most ezek után fejbe fogod lőni magadat, de 6-8hetes korodig nő embrió vagy...

jaj most aztán összeomlott benned az a kevés remény is?

:(

2012. jún. 26. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!