Mi ez a hülye mondás hogy anya csak egy van? Mert apa nem csak egy van? Vagy mi?
Mivel nem tudom mikor keletkezett a mondás, így nem tudom mit takarhat pontosan.
Ez egy nagyon szép mondás, és tudtommal nem az a folytatása, hogy "apa meg le van sz*rva"!
Ha ennyire zavar, vezesd be az "apa csak egy van" mondást is.
Anyukád otthagyott, így érthető, miért haragszol. De ez nem írja felül a biológiát. Picit több mint 50%-ban az ő génjeit hordozod, ennyi. :-)
Apukád rendes, ha ő nevelt fel, minden tiszteletem az övé. De ne hagyd, hogy egy rossz anya teljesen tönkretegye a nőkhöz való viszonyodat, mert VANNAK rendes nők is, akik sosem hagynám el a gyerekeiket. Míg nagyon sok férfi megteszi.
A te példád "egyedi" abban az értelemben, hogy nem vonatkoztatható mindenkire.
Na akkor ha anyukád alkesz volt és elhagyott, akkor erre azt mondom nekem az apám alkoholista, agresszív állat aki elhagyott és anyám nevelt fel engem és a két testvéremet.
Nah ő ennyi erővel csak a spermáját adta, és az anyám tett meg mindent értem.....
Mégsem ítélem el a férfiakat, mert nincs két egyforma ember.
És tény ami tény, a férfiak hamarabb lépnek le a családjuktól minthogy egy nő elhagyja a gyermekét.
Azért mert neked rossz tapasztalatod van, még nem kell leírni mindenkit....
haha kedves kérdező te most ezek után fejbe fogod lőni magadat, de 6-8hetes korodig nő embrió vagy...
jaj most aztán összeomlott benned az a kevés remény is?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!