Anyóst lehet megbántottuk, mert a párom szólt neki hogy a szoba kutya nem való a konyhába, stb. Hogy kezeljük ezt a dolgot finoman és ha megharagszik mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal,az anyukája nagyon rendes,csak higiéniás gondok vannak.A kutya a konyhában él,oda wc-zik,ami a legrosszabb hogy tele van minden szőrrel,a kaja is.Karácsony,szülinap,vagy csak úgy elhív ebédelni,akkor durkálom a szőrt a kajából,legutóbb meg is mutattam a páromnak és szólt neki,még nem reagált rá,haragot nem akarunk,csak ez már borzasztó,megmondta neki a párom hogy vagy eltünteti,vagy ha elmegyünk nem eszünk,nem iszunk.2012. jún. 25. 21:31
21/23 A kérdező kommentje:
A szagokról nem is beszélve,amúgy sem bírom a kellemetlen szagokat és még enni is,borzalmas.
2012. jún. 28. 16:15
22/23 anonim válasza:
Vegyél anyósodnak egy Furminator nevű kefét (Vaterán érdemes, és elég a Classic). Ez az egyik legjobb kutyakefe, minden kilazult szőrt eltávolít. Én sem gondoltam volna, míg nem vettem, bár nálunk csak itt-ott jöhet be a kutya, és csak az előtérbe, nincs szőr tőle. Én olvasom az Állatok kategóriát, minden szőrhullásos problémára ezt ajánlják, rengeteg kutyatartó van megelégedve vele. Leginkább egy bolhafésűre emlékeztet, csak fém. Lassan kell fésülni vele az állatot, elképesztő mennyiségű szőrt kiszed (neten vannak videók, képek is róla). Heti egy alkalommal használva (vedlésnél gyakrabban) gyakorlatilag megszünteti a szőrgondokat. Sajnos a szobatisztaság már más kérdés :(
23/23 anonim válasza:
Te vagy az? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én vagyok az 5. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!