Mi a véleményetek a Zsolt névről?
Nekem tetszik. Szép név. :) És most így belegondolva még menne is a barátom vezetéknevéhez.. :D Na majd ha aktuális lesz a dolog felvetem.. :)
Nem tudom már ki írta, de a Nagy Zsolt egyáltalán nem hangzik hülyén.... oO Nagybátyámat és unokatestvéremet is így hívják...
na, én is csatlakozom az első nagy szerelmem Zsolti volt :) táborhoz :)
nagyon jó név, és mostanában nem is olyan felkapott. már a szőr feláll a hátamon, hogy mostanában mindenki Bencének nevezi el a fiát...
van egy aranyos történetem is: az egyik rokonomnak oviban volt egy Zsolti nevű legjobb barátja. rendelt a szülőktől egy tesót, akit mindenképp Zsoltnak kell majd elnevezni. mit ad Isten, van egy öccse, aki Zsolt :) összejött :D
Nekem az első fellángolásom volt Zsolt nevű :D
Ja és az egyik rokonom Nagy Zsolt, szóval nem leszólni :D
De amúgy tetszik. Mondjuk elég gyakori, meg olyan egyszerű, de jobb mint a Hoszéármándó, és tényleg jó egy kisfiúnak is meg egy felnőttnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!