Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja cserben sok nő a...

Miért hagyja cserben sok nő a párját, ha épp munkanélküli?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyenről hallani. Addig nincs baj, míg a férfi dolgozik, sőt akkor sem, ha a nő hónapokig nem. Viszont ha a férfi csupán pár hónapig munkanélküli, a nő már a szakítást fontolgatja, vagy le is lép. És nem arról van szó, hogy a férfi munkakerülő, csak önhibáján kívül nem talált munkát.

Ilyenkor nem érvényes a jóban-rosszban? Elnézhetőbb, ha a nő van sokáig állás nélkül, mint ha a férfi?

Onnan tudott eszembe a kérdés, mert most megint hallottam ilyenről: albiban élt egy fiatal pár, a srácnak pár hónapig nem volt munkája, a csaj mondvacsinált indokkal lelépett és most, hogy ismét dolgozik a srác, a lány békülne. (persze el lett hajtva a francba)

2012. jún. 23. 19:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Mert sok nő azt várja hogy eltartsák, drága ruhák, sőt főzni se kell mindig mert van pénz rendelni, és így tovább.
2012. jún. 24. 11:36
 22/23 anonim ***** válasza:

11:24

Mert régen biztosan annyira őszinte szeretetből voltak együtt. :) Még ma is több erre az esély! Nem állítom, hogy a múltban nem fordulhatott elő, de könnyen belátható, hogy (különösen a nő szempontjából) elsősorban a házasság anyagi vonzata számított. És akkor még nem is beszéltünk róla, hogy néha szülők döntöttek, máskor "föld a földhöz", a vagyon maradjon egyben, stb. A világ nem rosszabb, csak változik. Talán sok az élősködő férfi, és nő, de ma legalább választhat valaki, hogy azzá válik, vagy sem.

2012. jún. 25. 02:38
 23/23 Davina ***** válasza:
Nem mindig úgy történik,mint a fent említett esetben. Nálunk az exem mikor munkanélküli lett,tönkre is tett mindent. Mindent én fizettem,sosem bosszantottam,tudtam milyen érzékeny erre.Csak a megoldást kerestem neki,de mégse volt jó. Inkább sajnáltatta magát,és belesz@rt mindenbe. Az se érdekelte,hogy gyorshajtásért megbüntették 30 ezerre,azt is nekem kellett kifizetni ugyebár.Kajára se volt pénze,mégis inkább cigit vett belőle. Ezzel még nem is lett volna gond,ezt valahogy túléltük volna... De agresszív is lett a körülményektől... A második verést már nem vártam meg.
2012. jún. 25. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!