Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a sógornőm az iwiwre a saját lapjára egy albumnyi képet rak fel a családomról a mi beleegyezésünk nélkül? (férjem, baba, én) Ki hogy viszonyulna a dologhoz? Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 00:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Én tuti nem örülnék neki. Még a saját adatlapomon is csak pár fotó van fönt, annak a fele rólam szól. Senkinek semmi köze a családomhoz, csak annak, akinek én meg akarom mutatni!
2009. júl. 7. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Komolyan, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Ha unatkoztok, adok feladatot szívesen... Más embernek kisebb gondja is nagyobb ennél a problémátoknál. Ez a baj velünk és a mai korral, hogy elhidegülnek egymástól az emberek.
2009. júl. 7. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez pszichopata ragaszkodás, az ettől való félelem meg nem az elhidegülés jele.
2009. júl. 8. 01:16
 14/15 anonim ***** válasza:
01:16 - Persze, felraknám az öcsémet vagy anyukámat a lapomra, az már baj, mi? Na, ne essünk már túlzásokba...
2009. júl. 8. 08:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Itt nem egy vagy két képről van szó hanem minimum 20 képről. Felraknál az oldaladra a tesódról és családjáról 20 képet magadrol meg mondjuk kettőt?! Szerintem ez nem normális. Nem az a baj hogy rak fel képet, hanem az hogy mennyit!

2009. júl. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!