Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sajnálom. Mit tudnék...

Nagyon sajnálom. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ma a párommal épp az exemről beszélgettünk, akinek mostanában sok gondja van a mostani barátnőjével (jóban vagyunk mi hárman), épp vacsorát készítettem a páromnak, miközben a kiskutyánk elkezdett harapdalni, erre mondtam neki, hogy hagyjon inkább menjen be a szobába ....-hoz és itt véletlenül az exem nevét mondtam, mert még mindig az ő problémája járt a fejemben. A páromnak joggal esett rosszul a dolog, de tényleg nem érzelmi okokból mondtam az exem nevét...bocsánatot kértem..többet nem tudok tenni...de mégis hogy éreztessem vele ezek után, hogy csak ő létezik??? Ti mit szólnátok, hogyan reagálnátok ebben a helyzetben???
2009. júl. 6. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bújj hozzá amikor csak tudsz, kedveskedj neki valami fini kajcsival amit e legjobban szeret! Ami még jó ötlet és bevállik az az hogy írj neki egy levelet. Ne csak erről az egy dologról szóljon...az érzéseidről, arról mikor összejöttetek...valami kedveset. Írd le hogy csak ő van neked a világon senki más..
2009. júl. 6. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

ém is jártam már így, megszokásból.... 10 évig voltam együtt egy nővel és utánna a következő kapcsolatomban véletlenül az exem neve csúszott ki a számon.

ez előfordúl, úgy mint ahogy néha az anyám is véletlenül a tesóm nevét mondja nekem vagy fordítva

2009. júl. 6. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem az, hogy olyan helyzet alakult ki, hogy hárman jóban vagytok, nagyon jó. én képtelen vagyok barátkozni a barátom exnőivel. az ilyen bakikon én nagyon meg tudok sérődni, egyszerűen mindent végigpörgetek az agyamon, onnantól kezdve kattogok, és sok idő kell, hogy végre elfelejtsem. ez is majd benne fog ülepedni, máshogy fogja látni, belátja, hogy ilyen tényleg elfordulhat. minél jobban túldramatizálod, ő annál jobban azt fogja hinni, hogy van valami. szóval hagyd, majd ha ezt esetlg a fejehezvágja, higgadtan mondd el neki, hogy sajnálod, véletlen volt, de ennél többet nem tudsz mondani.
2009. júl. 6. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én amikor totál szerelmes voltam valakibe akkor is neveztem félre, és nálam is az volt, hogy valakin pörgött épp az agyam. Tesóimat is néha összekeverem ilyen módon.
2009. júl. 7. 02:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez súlyos sértés, mindenképp jóvá kell tenned!
2009. júl. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!