Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A hugomnak mi köze van hozzá...

A hugomnak mi köze van hozzá hogy hogy élek?

Figyelt kérdés

Állandóan beszól hogy milyen életem van. Foglalkozzon a sajátjával, azt csinálok amit akarok. Mindig járok koncertekre, fesztiválokra vagy a haverjaimmal szórakozni és mindig belepofázik mindenbe pedig én se szolok bele hogy ő mit csinál. már nem élek velük szóval nekik mind1, de régebben se sokszor láttak nyáron. volt amikor hetekig nem mentem haza de akkor nem szólt. mitmondjak neki?16 éves

20F

2012. jún. 22. 00:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Irigykedik
2012. jún. 22. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

Vidd el magaddal egyszer. Aztán majd féltheted Te Őt:)

Amúgy komolyan, 2 év múlva már Ő is abban a korban lesz, hogy nem fog Neked beszólogatni, mert Ő is ugyanúgy fog járni. Addig meg szex, pia és rock!

2012. jún. 22. 10:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Detván te vagy az???:D
2012. jún. 22. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:
2012. jún. 23. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező 3:00-nál látható
2012. jún. 29. 15:12
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
No, ezt a kérdést én is sokszor feltettem magamnak, hogy az ex pasim húgának mi köze volt a mi kapcsolatunkhoz és az ő életéhez?! Útált engem végig! Nem értem! Nekem nincs testvérem, nem tudom milyen, de hogy az a kis ringyó választott minket szét, az is igaz...
2012. jún. 29. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! Gratulálok a szellemi szintedhez, leringyózol valakit, mert SZERINTED ő tette tönkre a kapcsolatotokat. Elárulom, ha igazán szerettétek volna egymást, akkor senki sem állhatott volna közétek. Főleg nem a húga.
2012. jún. 29. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod, kedves utolsó, a lány osztálytársam volt. Egy frusztrált kislány ő, mert 20 éves fejjel még soha egyetlen egy pasija sem volt... A bátyjának is én voltam az első. Ezért kellett szétverni az egészet, arról nem beszélve, hogy ő engem mindig vetélytársnak tekintett, pedig én erre sosem adtam okot, nem bántottam őt. Ez az egész göngyölödött és hiába szerettük mi egymást, a húga a szüleit is befolyásolta, akik aztán szintén ellenem fordultak. A fiútól meg nem várhattam el, hogy a családja ellen forduljon, habár soha nem állt ki mellettem! Végülis ő volt a puhap*cs...
2012. jún. 29. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de ettől még nem lesz a lány r*ngyó.
2012. jún. 29. 20:46
 20/20 A kérdező kommentje:

14/19

15/19

ti is parasztok vagytok? :)

2012. júl. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!