Kétéve vagyok özvegy, most megismertem egy férfit, de nemvagyok biztos az érzéseiben . Te mit tennél, hogy rájöjjek, öszinte-e hozzám?
Először is hidegvér! Ne hagyd, hogy a szerelem elvakítson!
Figyeld a reakcióit a váratlan élethelyzetekre, mert eből lehet a legjobban leszűrni, hogy milyen ember valójában. Próbálj minél többet beszélgetni vele, de légy csalafinta: többször is hozd szóba ugyanazt a témát, de mindig más konnotációban. Próbáld megismertetni a barátaiddal, vagy egyéb olyan emberekkel, akikben megbízol: ők külső szemlélőként sok fontos dologra felhívhatják a figyelmed, amit esetleg magad észre sem vettél. Ugyanígy próbáld megismerni az ő barátait, és figyelj minden egyes elejtett apró megjegyzésre!
Hát, én kábé ezeket csinálnám. De az első és legfontosabb a tiszta fej: ha ez megvan, akkor nagy baj nem történhet.
Az előttem szólóval teljesen egyetértek.
Higgadtan kell megítélni a másikat, és még jóval azelőtt, hogy összeköltöznénk meg ágyba bújnánk vele. Ha már udvarol, sokkal nehezebb, ezért jó ötlet a közös ismerősök véleményének kikérdezése, persze azokat se kritikátlanul fogadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!