Megismertem egy külföldi emberkét. Mit tennétek a helyemben? :D tovább lennt
Néhány napja e-mailezek egy arab férfival.
Tényleg nagyon kedves, kulturáltan ír, kérdez, válaszol, csak picit nyomul: már a telefonszámát is megadta.. :D
Ez azért vicc :D:D
Lehet, hogy tök jó arc, csak hát mégse ismerem.. de megbántani se akarom.. nem tudom.. :D
Lehet valami bajom abból, ha továbbra is beszélek vele?:D
A kérdésem, hogy beszéljek vele továbbra is barát szinten vagy inkább ne? Ti mit tennétek a helyemben?
Úú, egy elég bugyuta kérdés lett ebből :D
Ez attól függ, hogy Te férfi vagy, vagy nő vagy? Ha nő vagy, akkor gondold meg, milyen finom lehet háremben élni, több hasonló sorsú nővel osztozni az arabon. És amikor rád kerül a sor, készen állni, illetve feküdni.
Egyébként semmi bajod nem lesz, mindaddig, amig le nem beszéli rólad a fátyladat ( is)
Sztem sürgősen felejtsd el ezt az arabot!!!!
Van éppen elég helyes, kedves MAGYAR srác, inkább azok közül válassz barátot. Az arab világ egy egész más kultúra, mások az értékeik, mint nálunk. Biztosan tudod, hogy a nő az arab világban olyan mint a hulladék. Értéktelen, semmire nem becsült, kidobható dolog. Nem is veszik igazán emberszámba a nőket. Ez alól csak az udvarlás időszaka a kivétel. Akkor bezzeg úgy viselkednek, mint a mesebeli hercegek. Na, de utána....
Hagyd a fenébe, csak probléma, és keserűség származna egy ilyen kapcsolatból.
én ygszer facebookon egy török sráccl leveleztem, tökre belezúgtam, azt mondta ő is
éds eygszer azt mondja, hogy hagyjm békén, mert 140kilós amerikai csajnak nézk ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!