A testvérednek ajándékoznád vagy eladnád a nem használt ruháid?
Figyelt kérdés
Van jónéhány jó állapotú ruhám. Ha eladnám bolhapiacon kb 10ezret keresnék vele, külföldön élek, már adtam itt el cuccokat ezért tudom megsaccolni. Választhatok h eladom vagy ingyen a húgomnak adom õket. De mint tanuló nekem szükségem van a pénzre, abból vennék új ruhát. Nem akarok irigy lenni, ezért érzem azt, h neki kéne adnom a ruhákat ugyanakkor õ nem szokott nekem adni én meg gyakran pedig ugyanúgy meg kell keresnem a pénzt újakra csak én jobb szeretem félévente lecserélni a cuccaimat . Ti h döntenétek?2012. jún. 21. 21:35
11/17 anonim válasza:
A nővérem rengeteg cuccát nekem adta,akár újakat is..Szerintem soha nem lenne képes pénzt kérni érte.Ne haragudj,de ilyenről még nem is hallottam.
12/17 anonim válasza:
Nyilván nem a testvérétől kérne pénzt!
13/17 A kérdező kommentje:
Nem cserélem le a teljes ruhatáram kb 15darabról van szó. Nem cserélek mindent fél évente, de mindig vannak olyan darabok amiknél kb ennyi idõn belül rájövök h nem állnak olyan jól, vagy nem is hordom
2012. jún. 21. 22:15
14/17 anonim válasza:
Mivel a testvérem fiú, én pedig lány, így adni nem tudok neki, de az ösztöndíjamból még venni is szoktam neki 1-1 ruhát. Mindenképp a testvéremnek adnám a helyedben.
16/17 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam pár hete. Nekem nincs gyerekem, és idekerült hozzám egy jó nagy zsák gyerekruha. Egyik barátnőmnek van egy 5 éves kislánya, szóltam neki, hogy jöjjenek át, nézzék át, ami nekik tetszik, azt vigyék el, a többit eladom. Pár ruhák elvittek, a többit viszonylag jó áron eladtam. Így mindenki jól járt.
17/17 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de, aki elad ruhákat, hol teszi?
Érintene a dolog, és nincs ötletem!
De, hogy a kérdéshez is írjak: adtam belőle én is a húgomnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!